Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
ben G'lerimin hepsini off road'da kullandim. hele hele uk'deki son gezimde G300'umu iki tekerlek havada , hazir yan yatirma tehlikesi varken son dakika toparladim ! arkamdan gelen ingiliz arkadasim kesin devirdim diye hanimi ciglik atip gozlerini kapatmis. hamd olsun ki hem tecrube hemde sans beni kurtardi ! dere tepe kullandim. farlara kadar dereden gectim. camuru hic sevmem ama girdgim olmus...
G'nin en buyuk dezavantaji agir olusu. ama onun avantajini degerlendirirsan G baska bir boyutda.
nadir abi merhaba. sen naptin abi oyle?? hem camur lastigi kullandin kumda hemde diff lock. mt lastik kurek gibi kumu savurur, kendi kuyusunu kazar. diff lock'lari traction
olmayan zeminde ise gomulmeyi garantiler. 4x0= 0 !!! 463'de centre diff lock yeter. 460'da ise duruma gore SA ikinci vites , veya GA vitesde 3 uncu vites. tabii ki sartlara gore bu degisir. kumda desert dueller lastik ve 8 psi hava basinci en guzel formul, tabii ataga baslamadan hazirlanmak lazim. 31" lastik'de cok kucuk.,oldugu yerde sayar gibi hali var, kumda bogulur bir hali var cunku G agir. 33-35 arasi lastik oyle fayda sgalr kumda, inanilmaz.
bir kac off road resim araycam atayim. guzel konuyu biraz tuzum biberim olsun.
ayrica G only bir toplanma super olur.....!!! yavru vatavdan belkide 10 tane cikar...
saygilar, huseyin