Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
selam arkadaslar !
dogan kardes, senin arac 300 dizelmizdi...? acik konusmak gerekirse MB fabrika olcusu olarak 460 G'ye 205 16 lastik uygun gormus !! evet cok yanlis ama oyle.... bu yuzden 31"dahil ve uzeri lastik tork yiyor !! kim ne derse desin. senin difler g 'lerin cogunda standart olarak kullanilan olcu orani. 205 lastik kullaninca cok rahat seyir eder, yakit en ekonomik olcude olur. 5.28 veya 5.33 difler 32 hatta 33" lastigi iyi dondurur.
eger 33 lastik takmayi dusunursen wolf [askeri G] sanzimani kullanman lazim. gecen ay kahramanmaras'a gonderdim. fatin bey cok cok memnun. araci 230 GE ve uzerinde sanirim 32| lastik var ve 33 takmaya karar vermis...
[aslinda ben o sanziman;a 35" takmasini onerdim. ileride degisir ;D
motogezgin, sen ne diyon ya,,, resim atacaksin kardesim.
ne demek artik resim atmaycan. senin gezilerin ve resim paylasimin cok renk katiyor buralara.bilgin, tecruben, duzgun arastirmalarin cok faydali. ben bile biseyler ogrendim senden
dogan kardes mb original yaylarin yonu galiba yok. alti ustu ayni gorunur. sadece uzerinde bulunan renk isaretlerini ornek alacaksak yon var gibi . isaretler ustde olmasi gerektigi dusunurum.
seyhan kardes , nerdesin be abi ?? senin off road maceralarin yokmu? ben artik sahsen standart donanim G ile off yapamiyorum... gecenlerde hanim'in G300 long ile hafif/orta derce off road yaparken on ve arka tamponlarini ezdim. yan basamaklari da surtdum. kirmizi cabrio G'emde 2" bodylift ve 35 lastik var. benim icin ideal olcu bu. seneye 2 " daha yukseltip 38 lastige gececem insallah.
herkese iyi aksamlar , saygilar
huseyin