D denizket Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 29 Eyl 2022 #1 Merhaba arkadaşlar kırıcı delici ufak olanlardan alacağım fiyat model bilgim yok tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar kırıcı delici ufak olanlardan alacağım fiyat model bilgim yok tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
kara.vanlife Kamp I Mesajlar 146 Tepkime Puanı 56 29 Eyl 2022 #2 denizket' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kırıcı delici ufak olanlardan alacağım fiyat model bilgim yok tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba, 3-4 yıl önce Bosch GBH 2-26 DRE almıştım. Aktif kullandım diyebilirim. Hala ilk günkü gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. 2-26'daki 26 ibaresi takılabilecek max uç çapı. Bosch GBH 2-26 DRE Kırıcı / Delici Matkap, 900 Dev azami devir sayısı, 800W, Mavi : Amazon.com.tr: Yapı Market Bosch GBH 2-26 DRE Kırıcı / Delici Matkap, 900 Dev azami devir sayısı, 800W, Mavi : Amazon.com.tr: Yapı Market www.amazon.com.tr
denizket' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kırıcı delici ufak olanlardan alacağım fiyat model bilgim yok tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba, 3-4 yıl önce Bosch GBH 2-26 DRE almıştım. Aktif kullandım diyebilirim. Hala ilk günkü gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. 2-26'daki 26 ibaresi takılabilecek max uç çapı. Bosch GBH 2-26 DRE Kırıcı / Delici Matkap, 900 Dev azami devir sayısı, 800W, Mavi : Amazon.com.tr: Yapı Market Bosch GBH 2-26 DRE Kırıcı / Delici Matkap, 900 Dev azami devir sayısı, 800W, Mavi : Amazon.com.tr: Yapı Market www.amazon.com.tr