Kırklareli-İğneada

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhancham Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,057

ayhancham

Ana Kamp
Yer
istanbul
öncelikle herkese merhaba
yıllardır yapmak istediğim,ama birçok nedenden(etken olan ekonomik)bir türlü başlayamadığım kamp yapma işine önümüzdeki günlerde başlıyorum.yaklaşık on günlük araştırma neticesinde (burada çadır seçimi konusunda yorum yapan herkese ayrıca teşekkür etmek bir farz)yüksek indirim ve uygunluk açısından bu ürünü http://www.huskyeu.eu/tent-extreme-lite-beast-3-prs-red-124_dst.html alarak başladım.ve bununla birlikte 2 adet 12 mm mat aldım.mevsimin yaz olması sebebiyle uyku tulumu olayını battaniyeyle çözmeye karar verdim.kamp yapma olayına acemilik+eşim+ekonomik uygunluk sebebiyle Karadeniz kıyısı iğneada'dan başlamak istedim.-zaten üç günlük tatil kim uğraşıcak yemek yapmayla./sebebiyle mutfak malzemesi alma işini daha sonraya bıraktım(bu konuda tavsiye isterim).
Daha önce gidenler olduysa İğneada kamp durumu hakkında bilgilerinizi,gidilmesi gereken yerleri,yapılabilecekleri paylaşırsanız sevinirim.ilk kampın fotoğraflarını buraya yollayacağım.kalın sağlıcakla.

Etiketler
Ynt: Kırklareli-İğneada

arkadaş secimin yerinde olmuş.İğne ada kamp için uygun ve sakin bir yerdir.insanıda gayet sakin ve makul kendi halide insanlardır.Yalnız hafta sonu biraz kalabalıklaşır o kadar.eyer iğne adaya erken bir saatte inersen orada kamp yapılacak yerleri gezip kara verirsen daha iyi olur.yaklaşık iki senedir gitmedim.son hali kampcılık acısından nedir bilemiyorum,yani yeni kamping alanı varmı yokmu o acıdan.Oto gardan inerken aşağı doğru inice saten deniz kenarına ulaşırsın.batıya doğru ilerlerken limanköy tarafına doğru ,orada yerleşik ve kısa kalan çadırcıları göreceksin.birde doğu tarafına gidebilirsin ,fakat orası çarşıya uzak olduğu için yeme içmeye de haliyle uzak olursun.Şunuda belirteyim oradaki lokanta ve vs yerler ise ihtiyaclara cevap verecek haldedirler.ekonomiktiler.ben hep dışarıda yedim hatta adamlarla ahbab bile olduk.kısaca durum böyle iyi tatiller dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR