Hasan bey, çevre bir çok yere göre temiz sayılır. Ama piknik sezonu açılınca piknikçilerimiz gereğini yapacaklardır. Sizin oralar kışken, burası baharı yaşıyor, size bahar geldiğndeyse burada yaz çoktan başlamış oluyor. Burada Mayıs 15'te otlar sararmaya başlar, Haziran başındaysa ekin hasadına girilir...
Mesut abi aslında ben Tire'ye yaptığım geziyi de sizlerle paylaşmıştım, o zamanlar karavanımız yapılmamıştı, panelvan halindeydi. Ama günlerden Pazar olduğundan meşhur Tire pazarını ziyaret edemedik, bunun dışında yapılması gerekenleri yapmıştık Bu gezinin yayınlandığı link aşağıdadır.
Tire'nin salı pazarını sizinle birlikte ziyaret edelim olur mu?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80249.0
2013 Şubat'ında aynı yere yaptığımız başka bir gezinin fotoları...
O sabah hava hem sisli hem de yağışlıydı. Günün ilerleyen saatlerinde hava açtı ve farklı manzaralar sundu.
Mehmet bey, Ferhat bey, Levent bey beğenileriniz için teşekkürler. Fotoğraf makinem yok, Samsung S5 mini telefonumla fotoğrafları çekiyorum. Sanırım manzara konusunda şanslıyım
Mehmet Ali bey kesinlikle size katılıyorum, bazen uzun süreleri değil, anları bile değerlendirmek için karavanımı kullanıyorum. Bu bir sabah kahvaltısı da olabilir, akşam yemeği de...
Beğeniniz için teşekkürler