Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?
mete bingöl arkadaşımızın bahsettiği uzun şase pajeronun saybiyim uzun yıllardır jipe biniyorum ilk jipim 1990 model 2600 cc pajero 3 kapı, şuan hale duruyor 16 yıldır bize hizmet veriyor, 3 yıl önce 3500 cc 5 kapı pajero aldım, tepe tepe kullanıyorum, uzun yolada gidiyorum, inegölden - trabzon'a seyahat ediyorm. canım sıkıldımı araziye dalıyorum. aracın rahatlığı inanılmaz, ayrıcı arizedede çok keyifli, suzuki pajerdon daha rahat diyenlere katımıyorum, pajeroya yapacağınız modifiye 31" dört adet lastik ve yan maşpiyelleri sökmektir, sizin vaktiniz var uğraşmak istiyorsunuz arazide kırılsın istiyorsunuz o zaman suzuki iyi bir tercih. bir arkadaşım 2 yılda 3 suzuki modifiye ederek kullanıp değiştirdi, her arazide olmasada sık sık ve genellikle tamirciyle iyi dost oldu. ben bu işi üç santim çamurda ve karda gezerek yapmıyorum, inegöl de en fazla toplandığımız 27 jeep ten aklınızı gelecek her model olupta benim girdiğim yerlere rahat girip çıkanını görmedim, unutmayın arslan besleyen yemini düşünmez. saygılarımla mitsubishi pajero pilotu ekrem aydın.