amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 27 Eyl 2009 #1 http://img246.imageshack.us/img246/7096/img0564r.jpg Fotograflar çok parlak oluyor. Nasıl düzeltebilirim. Yorumlarınızı beklıyorum. sx10 15'' daha dusugu kapkaranlık cıkıyor. Aynı şekilde gunes işiginda hareketlı cekemıyorum foto bembeyaz cıkıyor. F4.5 kendi belirilyor +2 Iso100
http://img246.imageshack.us/img246/7096/img0564r.jpg Fotograflar çok parlak oluyor. Nasıl düzeltebilirim. Yorumlarınızı beklıyorum. sx10 15'' daha dusugu kapkaranlık cıkıyor. Aynı şekilde gunes işiginda hareketlı cekemıyorum foto bembeyaz cıkıyor. F4.5 kendi belirilyor +2 Iso100
caner Ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz. Mesajlar 332 Tepkime Puanı 0 Web www.flickr.com 27 Eyl 2009 #2 Ynt: Fotograf hakkında yorumlarınızı beklıyorum Merhabalar, TV Modu yerine Manuel modu deneyin. Diyaframı (f) 8 civarına alın. Exposure'ı da +2 yerine 0'a getirin. ISO 100 iyidir. Daha iyi çıkacaktır. Güneş ışığında AV modunda deneyin bakalım.
Ynt: Fotograf hakkında yorumlarınızı beklıyorum Merhabalar, TV Modu yerine Manuel modu deneyin. Diyaframı (f) 8 civarına alın. Exposure'ı da +2 yerine 0'a getirin. ISO 100 iyidir. Daha iyi çıkacaktır. Güneş ışığında AV modunda deneyin bakalım.
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 28 Eyl 2009 #3 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) teşekkürederim deniyorum.Manuelde biraz daha çalışayım
Z zahit Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 1 Eki 2009 #4 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) amaç +2 yi 0(sıfır)olarak ayarla 4.5 ise bu F(diafram)ayarıdır modu f.moduna getir,zamanı(15'')makine ayarlasın,gece fotolarınıda hava tam kararmadan gökyüzü mavi iken tripod ile çek,sorunun düzelir.
Ynt: Kişisel Galeri (amaç) amaç +2 yi 0(sıfır)olarak ayarla 4.5 ise bu F(diafram)ayarıdır modu f.moduna getir,zamanı(15'')makine ayarlasın,gece fotolarınıda hava tam kararmadan gökyüzü mavi iken tripod ile çek,sorunun düzelir.
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 1 Eki 2009 #5 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) 12 gıbıydı sanırım bunu cektıgımde tavsıye ıcın sagol.
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 13 Eki 2009 #6 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Yeni fotograflarım. Yorumlarınızı esırgemeyın
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 13 Eki 2009 #7 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) üsküdar
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 16 Eki 2009 #8 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Sigara sağlığa zararlıdır
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 16 Eki 2009 #9 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Amaç hayırlı olsun fotoğraf albümün... Offroad gezilerinede bekleriz...Güzel kareler çıkartırsın eminim..
Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Amaç hayırlı olsun fotoğraf albümün... Offroad gezilerinede bekleriz...Güzel kareler çıkartırsın eminim..
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 16 Eki 2009 #10 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) hasanfb' Alıntı: Amaç hayırlı olsun fotoğraf albümün... Offroad gezilerinede bekleriz...Güzel kareler çıkartırsın eminim.. Genişletmek için tıkla ... Sagol Hasan. Gezileri takıp edemıyorum. Sonradan haberım oluyor hep. Yakında gezi olursa görüşelim.
Ynt: Kişisel Galeri (amaç) hasanfb' Alıntı: Amaç hayırlı olsun fotoğraf albümün... Offroad gezilerinede bekleriz...Güzel kareler çıkartırsın eminim.. Genişletmek için tıkla ... Sagol Hasan. Gezileri takıp edemıyorum. Sonradan haberım oluyor hep. Yakında gezi olursa görüşelim.
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 17 Eki 2009 #11 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) masa uzerınde olusturdugum kopuk balon
thkuzuoglu69 KİM KİME KİMDE Mesajlar 143 Tepkime Puanı 0 Yer Bayburt 20 Eki 2009 #12 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Güzel resimler. Emeğinize sağlık
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 31 Eki 2009 #13 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Teşekkürederim Tuncer Bey.
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 31 Eki 2009 #14 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) papatya
Z zahit Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 2 Kas 2009 #15 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Boğaz fotoğraflarını çekerken bulunduğun kıyıyıda alıp her iki yakayıda kompozisyonda gösterirsen daha güzel foto.lar çıkar.Sevgilerle.
Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Boğaz fotoğraflarını çekerken bulunduğun kıyıyıda alıp her iki yakayıda kompozisyonda gösterirsen daha güzel foto.lar çıkar.Sevgilerle.
Z zahit Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 2 Kas 2009 #16 Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Ğüzelim papatyan net değil,tamamını almadığın içinde yazmazsan bilemeyecektik.sevgilerle..
Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Ğüzelim papatyan net değil,tamamını almadığın içinde yazmazsan bilemeyecektik.sevgilerle..