A AWCI Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 21 Şub 2009 #1 Umarım konuyu doğru yere açıyorumdur. Foruma yeni başladım ve kendi memleketimden de güzel kareleri sizlerle paylaşmak istedim. resim konusunda pek iyi değilim ancak elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz.
Umarım konuyu doğru yere açıyorumdur. Foruma yeni başladım ve kendi memleketimden de güzel kareleri sizlerle paylaşmak istedim. resim konusunda pek iyi değilim ancak elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz.
A.kadir Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 0 Yaş 59 Yer istanbul .maltepe 21 Şub 2009 #2 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları AWCI KARDEŞİM ELİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL..İST A.kadir
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 21 Şub 2009 #3 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları Yaşanası yerler. Paylaşım için teşekkürler
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 22 Şub 2009 #4 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları bir iki gün kalmıştım buralarda fırsat bulsam gidip kamp kurcam
huysal Sahip olduğumuz tek şey zamandır. Mesajlar 24 Tepkime Puanı 0 Yer Akhisar/Manisa 22 Şub 2009 #5 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları Ne güzel bir ülkemiz var.Hele benim gibi uzaklarda olanlar için daha da bir anlam kazanıyor.Yeşil,beyaz,mavi tonların hepsi.Yalnız ve güzel ülkem.
Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları Ne güzel bir ülkemiz var.Hele benim gibi uzaklarda olanlar için daha da bir anlam kazanıyor.Yeşil,beyaz,mavi tonların hepsi.Yalnız ve güzel ülkem.
A AWCI Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 22 Şub 2009 #6 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları Güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 24 Şub 2009 #7 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları paylaşım için teşekkürler.
K kibele67 Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2009 #8 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları güzel manzara resimleri,paylaşımın için teşekkürler başarılarının daim olması dileklerimle
Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları güzel manzara resimleri,paylaşımın için teşekkürler başarılarının daim olması dileklerimle
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 7 Mar 2009 #9 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları Memleketiniz çok güzel . Paylaşım için teşekkürler.
R rotasiz_dagci Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 30 Nis 2009 #10 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları tşk gercekten harika
cabironline Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 0 Web cabironline.deviantart.com 1 May 2009 #11 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları Güzel kareler. tebrikler.
selcuk06 Ana Kamp Mesajlar 57 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 May 2009 #12 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları fotoğraflar güzel ama arkadaşlar çok iyi değiller genel manada fulülük var ..
Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları fotoğraflar güzel ama arkadaşlar çok iyi değiller genel manada fulülük var ..
johndoe Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 4 May 2009 #13 Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları ellerine sağlık , çok güzel fotoğraflar.
turgut koç Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Tem 2010 #14 Ynt: Kişisel Galeri (AWCI - "Bolu - Gerede Yaylaları" ) harika kareler paylaşım için teşekkürler