çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 23 Mar 2009 #1 nikon d80+24-85 macro nikkor+sb 600
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 23 Mar 2009 #2 Ynt: kişisel galeri (çağlar) .
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 8 Haz 2009 #3 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) İlk fotoğraf tam olarak nedir, nerde çekilmiştir ?
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 8 Haz 2009 #4 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) bir şempanzenin elinde elma sanırım mekan olarak da atıyorum : Darıca hayvanat bahçesi olabilir.. tuttu mu bilmem.. elinize sağlık..
Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) bir şempanzenin elinde elma sanırım mekan olarak da atıyorum : Darıca hayvanat bahçesi olabilir.. tuttu mu bilmem.. elinize sağlık..
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 8 Haz 2009 #5 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) BamBina' Alıntı: İlk fotoğraf tam olarak nedir, nerde çekilmiştir ? Genişletmek için tıkla ... Ankara hayvanat bahcesinde çekmiştim,şempanzelerin yemek vaktinde.. saygılar.
Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) BamBina' Alıntı: İlk fotoğraf tam olarak nedir, nerde çekilmiştir ? Genişletmek için tıkla ... Ankara hayvanat bahcesinde çekmiştim,şempanzelerin yemek vaktinde.. saygılar.
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 8 Haz 2009 #6 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) eftaLYa' Alıntı: bir şempanzenin elinde elma sanırım mekan olarak da atıyorum : Darıca hayvanat bahçesi olabilir.. tuttu mu bilmem.. elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... baya tuttu ) teşekkürler,saygılar.
Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) eftaLYa' Alıntı: bir şempanzenin elinde elma sanırım mekan olarak da atıyorum : Darıca hayvanat bahçesi olabilir.. tuttu mu bilmem.. elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... baya tuttu ) teşekkürler,saygılar.
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 8 Haz 2009 #7 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) Valla tutmuş. Benzettim de, değişik bir kare olmuş...
UKALA Performance For The Camera Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer tokat-zzztanbulll 9 Haz 2009 #8 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) 2. fotoğraftaki ışık çok iyi çıkmşi .Çok tatlı bokeh'i var...diyaframda ne kadar çok bıçak o kadar yuvarlak bokeh
Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) 2. fotoğraftaki ışık çok iyi çıkmşi .Çok tatlı bokeh'i var...diyaframda ne kadar çok bıçak o kadar yuvarlak bokeh
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 7 May 2010 #9 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) Üstad nerde bu güzel karelerin devamı?
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 7 May 2010 #10 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) sedatım ben unutmuşum bu sayfayı ;D ;D
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 7 May 2010 #11 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) çağlar' Alıntı: sedatım ben unutmuşum bu sayfayı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tahmin ettim, bir sene geçmş son fotoğraftan bu yana. Fotoğrafları yüklediğin başka yer varsa bağlantı verde ordan bakalım bari
Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) çağlar' Alıntı: sedatım ben unutmuşum bu sayfayı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tahmin ettim, bir sene geçmş son fotoğraftan bu yana. Fotoğrafları yüklediğin başka yer varsa bağlantı verde ordan bakalım bari
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 8 May 2010 #12 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) çağlar' Alıntı: sedatım ben unutmuşum bu sayfayı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bende yeni gördüm Hadi devam
Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) çağlar' Alıntı: sedatım ben unutmuşum bu sayfayı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bende yeni gördüm Hadi devam
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 8 May 2010 #13 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) çağlar hadi devam
turgut koç Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 29 Haz 2010 #15 Ynt: Kişisel Galeri (çağlar) üstadım harika kareler paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık