Kişisel Galeri (caner)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,809
Ynt: Kişisel Galeri (caner)

Gerçekten güzel komposizyonlar..Ya da şöyle söyleyim bakmakla görmek arasındaki farkı gayet iyi yansıtmışsınız fotoğraflarınızda..
Benim takıldığım şu panoromik fotoğrafınız..Gerçekten ayrı bir güzel..Benim şimdiye kadar olan denemelerimden hoşuma giden ve işte ''budur'' diyebileceğim panoromik bir çalışmam olmadı.. O nedenle azıcıkta kıskanmış olabilirim.. İnşallah olacak ama..Kafamı işten kaldırdığım ilk fırsatta yeniden bir denemem olacak...
Objektifinize ve gören gözünüze sağlık..

Etiketler

Evvela beğeni ve görüşleriniz için teşekkürler.

@dağlarkızı: Panoramik fotoğraflar stitch denilen yöntem ile özel bir program aracılığıyla birleştiriliyor. Buna uygun olarak çekim yapmanız gerekiyor. İster 2-3 ister 30-40 fotoğrafı bu şekilde birleştirebilirsiniz. Hava temiz ise değmeyin panoramanın keyfine

yorgun gözlerime akşam keyfi yaptırdın Caner muhteşem günbatımı yakalamışsın, tşkler...

çok güzel fotolar Caner, paylaşım için teşekkürler.

İstiklal Caddesi'ne günbatımı ışığı düşerse

Galeriyi boşlamamak lazım

Üsküdar Atik Valide İmareti'nden kaçak çekimler.

İstanbul'u özleyenlere beleş bir boğaziçi turu

Çok büyük olarak görmek için: http://www.flickr.com/photos/caner/2367259706/sizes/o/

İmarethaneye girmeye nasıl cesaret ettin Caner?

Fotoğraf çekimi için sanıyorum her yere girebilirim.
Girmenin yasak olduğunu sonradan anladım aslında. Ben Atik Valide Külliyesi'nin parçası nasıl olsa giriliyordur diye düşünmüş ve kapıdan geçerken gezilebileceği izlenimini edinmiştim; yahut fotoğraflama arzusu ile öyle düşündüm sanıyorum. Bir yerden torpil ayarlayıp tamamını gezmek istiyorum. Dehşet bir mekan. Restorasyon öncesi muhakkak fotoğraflanmalı.

ceranus' Alıntı:
İmarethaneye girmeye nasıl cesaret ettin Caner?

Teşekkür ederim.

Uzun zamandır ihmal ediyorum ben burayı. Şimdilik bir karışık seri göndereyim; daha sonra Istanbul panoramalarından bir seçki yapacağım.

sağol caner. siyah beyaz farklılığını ve büyüsünü hemen fark ettiriyor. emeğine sağlık.