Kişisel Galeri (caner)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,861
Ynt: Kişisel Galeri (caner)

Bana bu grupla ilgili mail gondererek uye olmamı saglayan arkadsıma mütesekkirim... öncelikle nefis fotograflar seyrediyorum... Daha sonrada, sanırım, sizlerden feyz alarak fotograf cekebilmeyi ögrenecegim....

Etiketler

Panorama yapılırken çok sayıda fotoğraf aynı noktadan çekiliyor ve daha sonra progam aracılığıyla birleştiriliyor. Çekim sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar var elbette. Aşağıdaki fotoğraflar kaçar fotoğraf ile oluşturuldu kontrol etmedim ama 7-8 ile 15-20 fotoğraf arasında değişiyor olmalılar. Sanıyorum Bayburt panoramasında 40 kadar fotoğraf kulanmıştım. Şimdilik İstanbul genel manzaralarını ekliyorum. Daha sonra diğer yerler ve yapılarla ilgili olanları ekleyeceğim.

Detayları görmek için büyük boyutlarına bakmalısınız.

Vaniköy Yalıları:

Büyük hali için tıklayınız.

Boğaz ve Marmara

Haliç

Boğaziçi

Başka açıdan Boğaziçi

Çamlıca'dan Boğaziçi

Galata Kulesi'nden Boğaziçi ve Avrupa yakası

çok güzel fotograflr caner bey çok güzel yakalanmıs kareler emeğinize saglık ayrıca mavi sularla birleşen güzel bır ıstanbul manzarası yasattınız bıze tekrar teşekkürler

geçen gün beylerbeyinde benim makinadaki panorama özelliğini kullanarak fotoğraf çekmiştim ama sağol caner bunlarla benimkiler mukayese kabul edilemez biçimde ayrılar. ben de yüklemeyi düşünüyordum ama anladımki daha çok çalışmam lazım. belki sedatın tavsiyesi ile aldığım fotoshop proğramını öğrendikten sonra yüklerim diye düşünüyorum. şimdilik.

Bu topiğe hayranım Her sayısını merakla takip ediyorum. Umarım bitmez.

Bugün Ulus Parkı'na düşmüştü yolum bir şekilde. Poyraz'ın etkisi ile temiz bir de hava vardı ki bayılırım ben böyle havaların panoramalarına.

Çok büyük halde seyir için tıklayınız.

Caner, bir köprüden diğerine kadar uzanan güzelim panoramik İstanbul gezintisi için çok çok teşekkürler ediyorum. Umarım bir gün bizlerede bu çekim tekniklerin hakkında ipuçlarını verirsin.

Teşekkürler ceranus. Bir buluşmada, gezide denk gelirse anlatırım, çekim uygulaması da yaparız.

Bunlar da Kartal sahilyolu tarafından cumartesi günü alınan sonuçlardan.

Bende bu haftaki sayı nerede kaldı demiştim Teşekkürler

Selam,
Elinize Sağlık. Ençok gölge çalışmalarınızı beğendim.
Not: fotolarınıza numara eklerseniz numara üzerine konuşmak daha kolay olur gibime geldi...

Caner nerelerdesin ? Hiç fotoğraf yerleştirmiyorsun , tatildemesin ?