Valla bende ekipman yok malum. Her türlü lens ve makine bağışına açığım
Bu ara mühim bir proje ile ilgileniyorum, o doğrultuda fotoğrafa çıkıyorum genelde. Ama bunun harici bir kişisel projem de oluştu. İstediğim gibi yapamadım henüz ama onunla ilgili fotoğraf ekleyeyim.
Soldaki fotoğrafı 1.5 sene evvel bir Gezenbilir ile yaptığımız bir Zeyrek tarafları fotoğraf gezisinde çekmiştim. Sağdakini ise geçenlerde Mustafa (mavimor) ile yine bir Zeyrek turu yaparken çektim. Kızımız aynı kız. Accık büyümüş
Aynı açıyı veremedim; çünkü çocuklar rahat bırakmıyorlar sizi o esnada abi beni çek beni çek diyerek; kaçırmayayım diye çektim.
panaroma çalışmalarından çok etkilendim caner muhteşem ala-ül ala...azçok panaromik fotoların nasıl çekildiğini bilen biri olarak bir spekülasyonda bulunmak istiyorum panaromayı oluşturan karelerin çekimlerini gündoğumundan günbatımı zaman dilimine yayarak çekmeyi denesen tabiki poz geçişlerini çekilen kare sayısı ve güneşin zaman içinde hareketine oranlasan ve ilk karede güneş doğsa son karede güneş batsa ve sen sıkıntıdan kafayı kırmadıysan bizde o kareyi burda görsek hatta tüm fotoğraf alemine kareyi bağışlasan nasıl olur ;D ;D ;D ;D
yok askerde değilimde fatih ayoğdu/istanbul yazınca kısa künye gibi oldu valla fikir benden uygulama senden üstat caner : şimdi olmasada yakında içine kurt düşer acaba nasıl olur diye tekniği bilen 3 arkadaş 4 saat lik nöbetle çözer bu işi gibi
Tamam kabul, çok ihmal ettim. Bu arada belki binlerce de kare çektim; ama çok içime sinmedi bazısı. Panoramalar ile devam edelim, kompakt makineler ile çekip düzenledim
Ankara'nın gecekondusu epeyce azaldı. Eski Ankara, Aktaş buralar. Belki 2-3 sene sonra bu manzara kaybolacak.
Ve Sultanahmet. Sıkılmadığım, huzur bulduğum yerlerden birisi.