KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yedigöller tam benim görmek istediğim gibi muhteşem....İşte bu renklerde yakalamak istiyorum bir daha ki gittiğim seferde....Hangi ayda gitmeliyim tam olarak?
Diğer fotoğrafların da büyük kısmına baktım ve mükemmel fotoğraflar var gerçekten.Yalnız İşlemden geçirmeseniz olmaz mı?Ben biraz naturalistim fotoğraflar konusunda.Merakettim doğrusu bir fotoğrafın işlemden geçmiş ve geçmemiş halinin ikisini birden koyabilir misiniz mesela?Benim önceki pc de image macker diye bir proğram vardı.Kontras,keskinlik falan ayarlarını değiştirebildiğim.Bahsettiğiniz işlemler daha kapsamlı bişiy mi oluyor?Bu pc mi alalı 9 ay oldu vista olduğu için zorlandım zaten dilim de fransızca.Doğru dürüst bişiy yapamıyorum.....
Yedigöller tam benim görmek istediğim gibi muhteşem....İşte bu renklerde yakalamak istiyorum bir daha ki gittiğim seferde....Hangi ayda gitmeliyim tam olarak?
Diğer fotoğrafların da büyük kısmına baktım ve mükemmel fotoğraflar var gerçekten.Yalnız İşlemden geçirmeseniz olmaz mı?Ben biraz naturalistim fotoğraflar konusunda.Merakettim doğrusu bir fotoğrafın işlemden geçmiş ve geçmemiş halinin ikisini birden koyabilir misiniz mesela?Benim önceki pc de image macker diye bir proğram vardı.Kontras,keskinlik falan ayarlarını değiştirebildiğim.Bahsettiğiniz işlemler daha kapsamlı bişiy mi oluyor?Bu pc mi alalı 9 ay oldu vista olduğu için zorlandım zaten dilim de fransızca.Doğru dürüst bişiy yapamıyorum.....
Çok pardon;geç cevaplayabildim çünkü yeni görebildim yorumunuzu
Evet yedigöller gerçekten muhteşem;Ben onbirinci ayda gitmiştim oraya.
İşlemden geçirme konusu ise;fotoğraflarımı Raw formetında çekiyorum ve Jpeg çevriminde Exsif bilgileri kayboluyor;artı birazcıkda seyir keyfini artırma babında renk;kontras ve keskinlik gibi düzenlemelere ihtiyaç duyuluyor farkında olmaksızın.
Selamlarımla;teşekkürler.
Bir-kaç s/b çalışma;Hiç bir paylaşım sitesinde paylaşmadığım çalışmalarımdan.
ilk kez gezenbilir sitesinde paylaşım.
..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Böyle güzel ve doğal fotoğraflar gördüğümde inanın aklıma ilk gelen şey insanoğlu olarak
doğamıza verdiğimiz zarar Cevdet bey..Bu güzelim canlıları, bitkileri, ağaçları, kısacası yaşadığımız bu güzel çevreyi
lütfen koruyalım..Ancak bunca katledilen ormandan, bilinçsizce avlanılan o güzelim canlılardan geriye,
güzel ve yaşanılası bir gelecek bırakabilecekmiyiz acaba...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Böyle güzel ve doğal fotoğraflar gördüğümde inanın aklıma ilk gelen şey insanoğlu olarak
doğamıza verdiğimiz zarar Cevdet bey..Bu güzelim canlıları, bitkileri, ağaçları, kısacası yaşadığımız bu güzel çevreyi
lütfen koruyalım..Ancak bunca katledilen ormandan, bilinçsizce avlanılan o güzelim canlılardan geriye,
güzel ve yaşanılası bir gelecek bırakabilecekmiyiz acaba...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba Cevdet Bey; Sırf çalışmalarınızı görmek için girdim..seven arkadaşlarada burdan selamlar ..onlar kendilerini bilir zaten.. sanatınıza ve fikirlerinize duyduğum saygı nedeniyle galerinizi ziyaret ettim..çok güzel kareler hepsi..beni sorarsanız çalışmalarım devam ediyor..) paylaşımlarımı daha toleranslı başka sitelerde sürdürmekteyim... sizede naçizane bişeyler bırakayım ..sağlıkla kalın .. rastgele ....kazasız çalışmalar dilerim...
Güzel çalışmalarınızı başka; detaylı platformlarda paylaşmanız elbette güzel olur dahada ileri düzeylere yükselme açısından..
Ama bizleri'de unutmamanızı dilerim..
Selam ve saygılarımla..