Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 44254 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,360
Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Fotoğraflarınız gerçekten çok başarılı. Çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim.

Konser fotoğraflarından seçmeler

Fotograflarınızı cok begendim elinize saglık didem hanım acaba hangi makinayı kullanıyorsunuz yeni başlayanlar için ne gibi önerileriniz olabilir ? HDR için ne düşünüyorsunuz? hiç HDR calısmanız var mı acaba ? bol fotograflı günler dilerim fotograf cekmeyi cok seviyorum bende fakat yolun daha cok cok basında sayılırım .. Elinize saglık cok basarılı fotograflarınız..

Merhabalar;

Fotograflarinizi begenerek izledim. Size tebriklerimi sunmak istiyorum. Ve size biraz daha teknik birsey soracagim. Eger sakincasi yoksa kullandiginiz makinaleri ve objektifleri buraya yazmaniz mumkunmu?

hocam mukemmell fotograflar.emeğinize saglık

ok güzel fotoğraflar,emeğinize sağık.tebrikler...

Yemek fotoğrafları Serisi -Asya Mutfağı

yakında yeğenimin restorant ı için mönü fotoları çekeceğim sizinkilere bakıp bakıp feyz alıyorum,sonrada galerime koyucam sonrada teklifler yağıcak menşur olucam sonrada paranın içinde yüzücem.. ;D

Para içinde yüzeceğinizi garanti edemem ama eğer yemek fotoğrafları çekiyor iseniz aç kalmayacağınızı garanti edebilirim

E heralde yani fotosunu çektikten sonra yani iş bitince nolucak? Enfes bir yemek tabağı ve ben başbaşa kalıcak sonra nolucak? Doğal olarak ben de onu yiycem. ;D ;D

Şeker yemek gibi bir lüksünüz varsa ve benim gibi hipoglisemi değil iseniz size şimdiden afiyet olsun ...

gezgen' Alıntı:
E heralde yani fotosunu çektikten sonra yani iş bitince nolucak? Enfes bir yemek tabağı ve ben başbaşa kalıcak sonra nolucak? Doğal olarak ben de onu yiycem. ;D ;D

Emotions

Infinite int€gral

Angels & Demons

gözündende hiç bişe kaçmaz