Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 44254 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,857

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

arkaya bulut koymak için yaptığınız dekupenin featheri fazla kaçmıış. kenarlar yumuşamış. bir de ben olsam gökyüzünün rengini az bir parça soldururdum. renk perspektifi için.
gökyüzünü sığdırmak için deforme etmişsiniz bulutları. bence oratılı ufaltıp doku kopyalasaydınız daha gerçekçi olurdu.

elinize sağlık güzel olmuş.

Bulut takıntısı olan biriyim bunu da Mac ın touchpad i ile yapmaya uğraştığım için ( ve biraz aceleye geldiği için fazla detaya inmedim .

Eleştirici için teşekkürler dikkate alınacaktır efendim

Çok teşekkürler...galiba bu gidişle iyi fotoğraf çekmekle değil iyi fotoğraf yapmakla uğraşacağız.)))))

Aslında her ikisi içinde ana malzeme fotoğraf olduğu için ikisini de düzgün çekmek gerekiyor.
Sonra da beğeninize ve tarzınıza göre editleyebiliyorsunuz

gezgen' Alıntı:
Çok teşekkürler...galiba bu gidişle iyi fotoğraf çekmekle değil iyi fotoğraf yapmakla uğraşacağız.)))))

Elinize sağlık.
Dış ortam çekiminde genellikle polarize filtre mi kullanıyorsunuz? Biraz da ekipman hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Merhaba,
Dış çekimlerde genelde polarize filtre ile eğer manzara çekecek isem Sigma 10-20 geniş açı kullanıyorum Canon un 10-22 si vardı eskiden ( Kaybettim).Sigma ona göre çok daha kaliteli . Tele olarak da canon 70-200 2.8 var elimde . Çok işe yarıyor .Portre içinde 50 mm..
Birde Dış çekimler de Nikon D90 kullanıyor iç çekimlerde de Canon u tercih ediyorum.

echoes' Alıntı:
Elinize sağlık.
Dış ortam çekiminde genellikle polarize filtre mi kullanıyorsunuz? Biraz da ekipman hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
70-200'le de güzel portre çekilebileceğini tahmin ediyorum.
Ben de Canon DSLR + 24-70 2.8 Sigma objektif kullanıyordum ama eskilerin zaman geçtikçe boyunlarına birer küçük Leica takması gibi sadece bir Canon G serisi taşımayı ister oldum. Hamallığı sevmeyen ciddi bir hobi fotoğrafçısının işini gayet iyi görür diye düşünüyorum.
Güzel karelerinizin devamı da gelir umarım. İyi çalışmalar.

Eskiler bazen haklı olabiliyorlar
Beğeni için teşekkür ederim.
İyi akşamlar

huzur....

Özgürlük