KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sosisli krakerli yemeğin olduğu fotoğraf bana bizim arama kurtarma kamplarını hatırlattı. Enerji versin diye Allah ne verdiyse tencerenin içinde olurdu ;D Hey gidi hey... Paylaşımın için teşekkürler, çok güzel fotoğraflar
Sosisli krakerli yemeğin olduğu fotoğraf bana bizim arama kurtarma kamplarını hatırlattı. Enerji versin diye Allah ne verdiyse tencerenin içinde olurdu ;D Hey gidi hey... Paylaşımın için teşekkürler, çok güzel fotoğraflar
Beğeni İçin Çok Teşekkürler. Biliriz Aç Kalmayı, Biliriz Var Olanla Yetinmeyi, Dağlarda Aşçılık Bambaşkadır Zevklidir,Yapılanlar Ekmek Arası Simit Misali Tadına Doyum Olunmaz
Erdem Bey,
Kareleri büyük bir keyifle izledim. Özellikle birkaç tane kare çok hoşuma gitti. Burada olmak isterdim dedim içimden.
Tabii fotoğraf çekmek için. ) Tırmanmak için değil elbet, bir kırk yıl varki bu tip dağlara çıkmayalı. Çoçukluğumda kaldı kaya yüzlerinden kaya menekşelerini toplamak, ballı babaların ballarını somurmak. Heyhat ki heyhat...
Ellerinize, ayaklarınıza sağlık.
Sevgilerim ve Selâm ile...
Çok Teşekkür Ederim Erdem Abi. Beğeninize Nail Olabilmek Beni Sevindirdi Yanlız Fotoğrafların Bir Kısmı Bana Ait Değil Bununda Bilinmesini İsterim. Çünkü Dağlarda Fotoğraf Çekmek Gercekten Çok Zor. Özellikle İnsan Kendi Fotoğrafını Çekemiyor. Yukarıda Anlasılacağı Üzere Fotoğrafların Çoğunda Ben Varım.