Kişisel Galeri (Fatih)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,205
Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

DynamicPhoto HDR Trial                                                                            www.mediachance.com

DynamicPhoto HDR Trial                                                                            www.mediachance.com

Fatih, fotoğrafların çok güzel gerçekten

Yorumlarınız emekleye başladığım bu yolda karşılaştığım ufak tefek sıkıntıları aşmamda yardımcı oluyor.

Daha güzel, keyifli ve anlamlı karelerde görüşmek ümidiyle

Fatih bey gözünüze sağlık.

Gerçekten hoş, dinlendirici kareler.

Tabiki üstadım. Çalışmakla ulaşılamıyan neresi vardır. 2 aylık bir mazim var fotoğrafçılık konusunda kompak bir makine kullanıyorum ve sadece hafta sonlarımı çekimle geçirebiliyorum oda bir hafta oluyor bir hafta olmuyor.

Burda asıl yitirilemesi gereken öğreniceklerin bitmemesi ve artması böyle bir durumda çalışmalarıma profesyonel gözlerdende yorum alırken. Ben seviyeyiyim farkındayım ve daha çok çalışmam gerektiğini hissetiğim içi yolun başında( emelemek) gibi hissediyorum.

Fotoğraflarıma değer verip yorumlayan herkese teşekkür ederim. Sizlere daha hoş kareler sunmak ümidiyle. Gülen yüzünüz solmasın efenim.

Kutlarım. Daha iyi kamera ve donanımlara sahip olduğunuzda, fotograf sanatında ilerleyeceğiniz ortada. Tebrikler.

Karagölden / Çubuk /Ankara

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Karadenizden / Sinop

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Yorumlara yeni fotoğraflarla teşekkür etmek istedim. Tüm ziyaretcilere sevgiler saygılar sunarım.

Ne kadar istemesemde çakma hdr tabir edilen tek fotoğraflı tekniği kullanıp fotoğrafta oynama yaptım. Ortaya çıkan fotoğrafıda sizlerle paylaşmak istedim. Normal halini silemedim 1 gün geçtiği için üstden örnek olsun napalım

DynamicPhoto HDR Trial                                                                      www.mediachance.com

Gölün donmuş hali netleşmiş HDR ile...