Kişisel Galeri (Fatih)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,228

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

ellerine,makinana sağlık adeta kendimi fotoğrafların içinde hissettim başarılarının devamlı olması dileğiyle.

DynamicPhoto HDR Trial                                                                               www.mediachance.com

DynamicPhoto HDR Trial                                                           www.mediachance.com

nefesimi tutarak bir çırpıda sayfalarda gezindim,ama tabii geri dönülerek sindirilerek bakılacak..ellerinize,yüreginize sağlık
dediğiniz gibi IŞIGINIZ BOL OLSUN

Çok güzel fotoğraflar. Emeğinize sağlık. Devamını takip edeceğim .

ömrümü7ler' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler.
emeğinize sağlık.

bianca' Alıntı:
her biri kartpostal gibi, ellerinize sağlık

ferdane gül' Alıntı:
nefesimi tutarak bir çırpıda sayfalarda gezindim,ama tabii geri dönülerek sindirilerek bakılacak..ellerinize,yüreginize sağlık
dediğiniz gibi IŞIGINIZ BOL OLSUN

ekiNoks' Alıntı:
Çok güzel fotoğraflar. Emeğinize sağlık. Devamını takip edeceğim .

Yorumlara teşekkürü bir borç bilirim. Elimden geldiğince çektiklerimin arasından gözüme hoş gelenleri paylaşıyorum.

Elbette beyenmeyenlerde oluyordur. Eleştrilerini yazarlarsa çok sevinirim .

Ben fotoğraf çekmeyi bilmeyen ama öğrenmeye çalışan biriyim.

Sevgiler saygılar sunarım.

DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com

DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com

DynamicPhoto HDR Trial                                                               www.mediachance.com

İki güzeli görünce dayanamadım bastım deklanşöre Mükerrer gibi ama kıyamadım fotoğraflara sizde beyenirsiniz umarım.

Sınavlara çalışmaya çalıştığım hafta sonunda ders aralarında çektiğim fotoğrafları sizlerlede paylaşmak istedim.

Yorum ve Eleştrilerini esirgemeyen tüm üstadlara şimdiden teşekkürler.

Işığınız bol olsun.