Kişisel Galeri (ismail)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,598
Ynt: Kişisel Galeri (ismail)

Merhabalar,
Pazarda gördüm kurutmuş satıyorlar.Bizde kurutulan hurma fındık büyüklüğünde olur içinde dört adet çekirdeği olur uzun kışgecelerinde iyi giderdi.Yalova çevresinde de mutlaka vardır,
Samimi olarak birşey itiraf edeyim ben daha o hurmadan yemedim.Komşu bahçede vardı kışın yere düşerdi bizde onu yemeye gelen çullukları yerdik.
Türkülerle kalın,sağlıkla kalın.

Etiketler

İsmail bey, her katagoriden derlediğiniz fotoğrafları zevkle baştan sona izledik. Bazı fotoğraflara özel yorum yapma isteği bile geldi. Ancak bölünmesini istemediğimiz için bir yorumla yetinmek zorunda kaldık. Karavanınız Beyaz Martı'ya da sevgilerimizi iletirseniz seviniriz. Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Yeşim&Bülent çifti ..begeniniz için çok teşekkürler.

Bende alışkanlık ve zevkler biraz farklı...Özel sektörde çalışmaya devam ediyorum..Fırsat buldukça çıkıp foto çekiyorum..Bu sıralar fotografı biraz ihmal ettik sanırım..

Bahar geldiginde (tabii ki offroad mevsimi sona erince) karavancılıga başlıyorum...

Eylül ekim ayı ile de offroad zevkimi gerçekleştirmek için çıkıyoruz..Hem Gölcük offroad grubu ile hemde 41Offroad grubu ile bu güzel cografyada geziyoruz...

Beyaz martıya selamı ilettim..O garajında yatıyor..Babanın onu çıkartıp yollar almasını bekliyor bakalım..

inşallah ilk etkinlikte karşılaşmak ümidiyle..teşekkürler..

...
Biraz foto....Balkan ülkeleri gezimizden kareler..

..
yukardaki ilk iki foto Bosna Hersek-Mostar köprüsü..üçüncü ise Kotor fotografıdır.

Altta fotolar ise Travnik şehri fotolarıdır..