KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası)
Benim çilem işte Hergün güneş gözlerimde usul usul denize batarken, gördüğüm güzellikleri dondurayım diyorum...Güneşten ayrı kalmam ben, güneşte bensiz yapamaz biliyorum... Maviliklerin kıyısında olmamın şansı diyeyim..) İlginize çok teşekkür ederim...Bu güzelliklerin hepsi bizim...)
Sevgiler Hiç Eksilmesin
Merhaba Zerrin Hanım;
Çok karemde HDR kullanmam..Doğal renkler olsun isterim...Çünkü Bodrumda çok güzel bahar, güneş ve mavilikler var...Ama tek kareden HDR kullanırım...Daha çok doğal renklerle fotoğraf paylaşırım...Bodrumun mavisini elde edebilimek için fotoğraf çekim saatlerinde çekerim...(günbatımlarında ve gündoğarken)
Sevgiler Hiç Eksilmesin
Ben fotoğrafı çekerken çok özen gösteririm...Değişik açılardan ve hergün günbatımında fotoğraf çekerim...Bazen küçük düzeltmeler yapıyorum..
Çok teşekkür ederim...
Sevgiler Hiç Eksilmesin
CEMİL ÇAVUŞ
Yalıkavak/Gerişaltın'da Cemil Çavuş'un ailesi ile birlikte işlettikleri restaurantları var...Kızı, oğlu, eşi ve kendisi hep beraber orada çalışıyorlar...
Cemil Çavuş köpeği ile restaurantının önünde..
Cemil Çavuş'un denize sıfır eski yapı evi ve restaurantı..
Yalıkavak/Gerişaltı'nda sabah serinliği...
Gerişaltın'da sabah kayıklar uyuyor...
Gerişaltın'da sabah huzuru...
Cemil Çavuş'ta... Menüde balık... Akşam günbatımı... Ve tabi ki bolll keyif...
Yalıkavak/Gerişaltı'nda güneşin son ışıkları, kızıllığı...
Yalıkavak/Gerişaltı'nda güneş denize batar...İyi seyirler....SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN
Nayil Kabak