Kişisel Galeri (Nesur)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nesur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,981

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (Nesur)

''Yorumsuz'' güzellikte fotograf çekersen öyle olur tabi..

Çocuk fotoğrafında, çocuğun yüzüne biraz daha yaklaşılabilirmiydi diye düşündüm. Arka fon daraltılıp çocuk daha ön plana çıkarılabilirdi. Ayrıca çocuğun kafasını tam tepeden kesmişsiniz. Tabi bir de fondaki -sanırım- traktör lastiği gibi bir şey, çocuğun yüzüne bakarken gözüm ister istemez lastiğe takılıyor.
Diğer fotoğraflarınız bence başarılı. Bir ufak not daha ekleyeyim, objeleri fotoğrafın tam ortasına koymayın.

Tripotunuz yoksa yapacak pekte bişeyiniz yoktur demekki.
Ne bulursanız onu kullanacaksınız .)
Bu arkadaşınızın sırtı veya kafasıda olabilir.)

bu resimler kartopostal gibi bayıldım . çocuk resminde de çok masum bi ifade var fakat arka fona gözüm takıldı biraz daha yaklaışıp fonu küçültebilirdin daha iyi olurdu sanki bende yeni başladım o yüzden pek bişey diyemiycem ama cesaret edip yayınlayamıyorum fotolarımı

Yayınlamassak ve yorumlar yapılmaz ise hatalarımızı eksikliklerimizi göremeyiz. Dolayısıylada yerimizde sayarız. Beni acımasızca eleştirebilirsiniz valla)

Hocam ellerinize sağlık...Ben ilk iki fotoğrafı çok beğendim...Tablo gibiler adeta...Nerede çektiğinizi söyleyebilirmisiniz?

Nesur, özellikle ilk iki ve son fotoğraf çok güzel, içinde fotoğraf çeken birisinin olduğu kare farklı bir açıdan daha güzel olabilirdi sanki, devamı bekliyoruz.
selamlar.

Ayduran hocam ilk fotoğraflar Abant tan çocuk fotoğrafı ve hasanın fotoğrafıda Bursa eski Karaağaç Köyünden.
Mesut hocam bu bendeki fotoğraf aşkı bambaşka)