Kişisel Galeri (Penguen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,869
Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)

emeğinize sağlık. bazı kareleri hapsettiğiniz yerlerde bende bulundum. ama sizin yakaladığınız kompozisyonları ben yakalayamadım. o yüzden hem gıpta hem de saygıyla izliyorum.

Beğeniniz için çok teşekkür ederim. Sağolun.

meşhur kıyı boyu evleri mi? o kadar sevdiğim bir yerdirki anlatamam. amasya'lı bir arkadaşıma sürpriz yapmıştım. miniatürk'te kıyı boyu evlerinin olduğunu bilmiyormuş oraya götürmüştüm. hatırlıyorum da özlem ve hasretle orada dakikalarca kalmıştı.

beyaz çiçeklerde badem olmalı. nar çiçeğinin japonlar açısından çok önemli olduğunu yaklaşık 10 isminin olduğunu. en büyük bayramlarının onun açtığı zaman kutlanan bayram olduğunu ve almanların en iyi likörlerinden blue çuraço likörünün. portakal çiçeğinden yapıldığını biliyormuydunuz?

Evet kıyı boyu evleri...O fotoğrafı o kadar soğuk bir havada çektim ki baktıkça hala üşüyorum
Beyaz çiçekler de erik ağacından...
Bu arada bilgiler için teşekkürler...
Açıkçası ben bunları bilmiyordum...

Başarılı makrolar , tebrik ederim.
Özellikle alt kısımdaki pembe güle bayıldım.
Elinize sağlık

Yorgunluğunuza değmiş. Çekimler güzel. PhotoShop çalışmalarınızda gayet başarılı. Tebrikler.

MAKİNEN ÇOK GÜZEL ÇEKİM YAPIYOR
AMA SENİ DE YABANA ATMAMAK GEREKİYOR DOĞRUSU. EMEĞİNE, ELİNE VE DE YÜREĞİNE SAĞLIK.

üstad bursalı olarak bursa fotorafların on numara olmuş...çok keyif aldım,,, makrolarına imrenerek baktım,, bende denicem ilk fırsatta...

SON KONULAR - FORUM