hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 31 Ara 2009 #49 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk abi, fotoğrafların hepsi müthiş, Ankaraya gelince bana biraz ders versen nasıl olur?
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk abi, fotoğrafların hepsi müthiş, Ankaraya gelince bana biraz ders versen nasıl olur?
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #50 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) discovery-V8' Alıntı: Meğerse dedecim saçları değirmende ağartmamış ;D ;D ;D Hepsi çok güzel , ellerine sağlık hoca , insanın baktıkça bakası geliyor. Genişletmek için tıkla ... Saç kalmadıki hoca Tek rakibim sensin Işıkla boyamayıda öğrendinki Yandık valla hsbasar' Alıntı: Ufuk abi, fotoğrafların hepsi müthiş, Ankaraya gelince bana biraz ders versen nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... Sedatcım ders ne demek Yardımcı olursam ne mutlu bana Teşekkür ederim....
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) discovery-V8' Alıntı: Meğerse dedecim saçları değirmende ağartmamış ;D ;D ;D Hepsi çok güzel , ellerine sağlık hoca , insanın baktıkça bakası geliyor. Genişletmek için tıkla ... Saç kalmadıki hoca Tek rakibim sensin Işıkla boyamayıda öğrendinki Yandık valla hsbasar' Alıntı: Ufuk abi, fotoğrafların hepsi müthiş, Ankaraya gelince bana biraz ders versen nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... Sedatcım ders ne demek Yardımcı olursam ne mutlu bana Teşekkür ederim....
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #51 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN)
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #52 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Yavuz amcası bu herifi hatırladınmı
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 31 Ara 2009 #53 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ben bunlara arada bir sitende bakıyordum ama burada olması daha iyi oldu kolay ulaşıyoruz.
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ben bunlara arada bir sitende bakıyordum ama burada olması daha iyi oldu kolay ulaşıyoruz.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #54 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) acemi80' Alıntı: Ben bunlara arada bir sitende bakıyordum ama burada olması daha iyi oldu kolay ulaşıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Sağdan soldan da topladım biraz ama yükledikten sonrada seçeyim derken silmişim Yeter bu kadar
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) acemi80' Alıntı: Ben bunlara arada bir sitende bakıyordum ama burada olması daha iyi oldu kolay ulaşıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Sağdan soldan da topladım biraz ama yükledikten sonrada seçeyim derken silmişim Yeter bu kadar
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 31 Ara 2009 #55 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk, sıra kelebek resmine gelmiş. Onu da unutma
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 31 Ara 2009 #56 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ufukozkan' Alıntı: Yavuz amcası bu herifi hatırladınmı Genişletmek için tıkla ... Bu herifi biraz kızdırmışsınız galiba ;D
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ufukozkan' Alıntı: Yavuz amcası bu herifi hatırladınmı Genişletmek için tıkla ... Bu herifi biraz kızdırmışsınız galiba ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #57 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) nkurtkaya' Alıntı: Ufuk, sıra kelebek resmine gelmiş. Onu da unutma Genişletmek için tıkla ... Valla atacam diye silmişim karışdı ortalık Kelebeği atmamışmıyım
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) nkurtkaya' Alıntı: Ufuk, sıra kelebek resmine gelmiş. Onu da unutma Genişletmek için tıkla ... Valla atacam diye silmişim karışdı ortalık Kelebeği atmamışmıyım
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #58 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) hsbasar' Alıntı: Bu herifi biraz kızdırmışsınız galiba ;D Genişletmek için tıkla ... Hararetli bir şekilde anlatıyo ama Hitler kılıklı ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) hsbasar' Alıntı: Bu herifi biraz kızdırmışsınız galiba ;D Genişletmek için tıkla ... Hararetli bir şekilde anlatıyo ama Hitler kılıklı ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #59 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN)
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #60 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN)
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #61 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN)
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #62 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Sayfa başındaki fotoğrafdaki çalışma Sanatçımız Ragıp ŞAHİN e ait bir eserdir.
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Sayfa başındaki fotoğrafdaki çalışma Sanatçımız Ragıp ŞAHİN e ait bir eserdir.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 31 Ara 2009 #63 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk Hoca şahane resimler, insan bakmaya doyamıyor, devamını bekliyoruz.
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk Hoca şahane resimler, insan bakmaya doyamıyor, devamını bekliyoruz.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #64 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) yazargezeryolçizer' Alıntı: Ufuk Hoca şahane resimler, insan bakmaya doyamıyor, devamını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... Kerimcim çok teşekkür ediyorum.....
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) yazargezeryolçizer' Alıntı: Ufuk Hoca şahane resimler, insan bakmaya doyamıyor, devamını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... Kerimcim çok teşekkür ediyorum.....