sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 31 Ara 2009 #65 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk abi sanatına sağlık diyeyim, çok güzel fotoğraflar...
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #66 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) sword7' Alıntı: Ufuk abi sanatına sağlık diyeyim, çok güzel fotoğraflar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler....
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) sword7' Alıntı: Ufuk abi sanatına sağlık diyeyim, çok güzel fotoğraflar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler....
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 1 Ocak 2010 #67 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Yeni yılın ilk saatlerine yine senin fotoğrafları seyrederek giriyorum ve baktıkça daha çok hayran oluyorum.
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Yeni yılın ilk saatlerine yine senin fotoğrafları seyrederek giriyorum ve baktıkça daha çok hayran oluyorum.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 1 Ocak 2010 #68 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) acemi80' Alıntı: Yeni yılın ilk saatlerine yine senin fotoğrafları seyrederek giriyorum ve baktıkça daha çok hayran oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam sağol varol
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) acemi80' Alıntı: Yeni yılın ilk saatlerine yine senin fotoğrafları seyrederek giriyorum ve baktıkça daha çok hayran oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam sağol varol
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 1 Ocak 2010 #69 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) abi desene bana böyle emziyetlerin var )
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 1 Ocak 2010 #70 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ulusotomotiv' Alıntı: abi desene bana böyle emziyetlerin var ) Genişletmek için tıkla ... Sağol Ünalcım
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ulusotomotiv' Alıntı: abi desene bana böyle emziyetlerin var ) Genişletmek için tıkla ... Sağol Ünalcım
B Bora-Rüzgar Kamp I Mesajlar 135 Tepkime Puanı 0 Yer Gaziantep 1 Ocak 2010 #71 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk Bey kardeşim çok güzel fotoğraflar, ellerinize sağlık.
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 1 Ocak 2010 #72 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk abi mutlaka devamı vardır bekliyoruz ona göre
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 1 Ocak 2010 #73 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) CANOŞ' Alıntı: Ufuk Bey kardeşim çok güzel fotoğraflar, ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.... yunus bager' Alıntı: Ufuk abi mutlaka devamı vardır bekliyoruz ona göre Genişletmek için tıkla ... arada sırada atarız bi şeyler
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) CANOŞ' Alıntı: Ufuk Bey kardeşim çok güzel fotoğraflar, ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.... yunus bager' Alıntı: Ufuk abi mutlaka devamı vardır bekliyoruz ona göre Genişletmek için tıkla ... arada sırada atarız bi şeyler
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 4 Ocak 2010 #74 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Evet abi kurslara ne zaman başlıyoruz
flying surfer Build it! Run it! Break it! Fix it! REPEAT! Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.teklifborsasi.com 6 Ocak 2010 #75 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk bey, gerçekten çok harika ve profesyonel olmuş. Herhalde mesleğiniz fotoğrafçılıkla ilgili!?... Hiç sergi açtınız mı? Açmadıysanız bence yapmalısınız! Tebrikler ve paylaşım için çok teşekkürler... Kerem
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk bey, gerçekten çok harika ve profesyonel olmuş. Herhalde mesleğiniz fotoğrafçılıkla ilgili!?... Hiç sergi açtınız mı? Açmadıysanız bence yapmalısınız! Tebrikler ve paylaşım için çok teşekkürler... Kerem
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 6 Ocak 2010 #76 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) tolgameltem' Alıntı: Evet abi kurslara ne zaman başlıyoruz Genişletmek için tıkla ... ne zaman istersen flying surfer' Alıntı: Ufuk bey, gerçekten çok harika ve profesyonel olmuş. Herhalde mesleğiniz fotoğrafçılıkla ilgili!?... Hiç sergi açtınız mı? Açmadıysanız bence yapmalısınız! Tebrikler ve paylaşım için çok teşekkürler... Kerem Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. 6 kişisel sergi muhtelif karma sergi
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) tolgameltem' Alıntı: Evet abi kurslara ne zaman başlıyoruz Genişletmek için tıkla ... ne zaman istersen flying surfer' Alıntı: Ufuk bey, gerçekten çok harika ve profesyonel olmuş. Herhalde mesleğiniz fotoğrafçılıkla ilgili!?... Hiç sergi açtınız mı? Açmadıysanız bence yapmalısınız! Tebrikler ve paylaşım için çok teşekkürler... Kerem Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. 6 kişisel sergi muhtelif karma sergi
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Ocak 2010 #77 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ufukozkan' Alıntı: 6 kişisel sergi muhtelif karma sergi Genişletmek için tıkla ... Bakalım hakkında daha neler öğreneceğiz.
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ufukozkan' Alıntı: 6 kişisel sergi muhtelif karma sergi Genişletmek için tıkla ... Bakalım hakkında daha neler öğreneceğiz.
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 6 Ocak 2010 #78 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ufukozkan' Alıntı: Saç kalmadıki hoca Tek rakibim sensin Işıkla boyamayıda öğrendinki Yandık valla Genişletmek için tıkla ... Birtek onu öğrendim zaten ;D ;D boya boya nereye kadar , ondanda emin değilim boyuyormuyum elimmi titriyor anlamadım ;D Hoca Ciddi Ciddi bizi şöyle bir toplasanda ufak bir eğitim versen , profesyonel işi değil istediğimiz tekniğini bilelim yeter. Tekrar ellerine sağlık.
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) ufukozkan' Alıntı: Saç kalmadıki hoca Tek rakibim sensin Işıkla boyamayıda öğrendinki Yandık valla Genişletmek için tıkla ... Birtek onu öğrendim zaten ;D ;D boya boya nereye kadar , ondanda emin değilim boyuyormuyum elimmi titriyor anlamadım ;D Hoca Ciddi Ciddi bizi şöyle bir toplasanda ufak bir eğitim versen , profesyonel işi değil istediğimiz tekniğini bilelim yeter. Tekrar ellerine sağlık.
flying surfer Build it! Run it! Break it! Fix it! REPEAT! Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.teklifborsasi.com 6 Ocak 2010 #79 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) discovery-V8' Alıntı: Hoca Ciddi Ciddi bizi şöyle bir toplasanda ufak bir eğitim versen , profesyonel işi değil istediğimiz tekniğini bilelim yeter. Genişletmek için tıkla ... Ben hemen adımı listeye yazayım! He he! ;D 1. Kerem (Flying Surfer) 1 kisi ;D
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) discovery-V8' Alıntı: Hoca Ciddi Ciddi bizi şöyle bir toplasanda ufak bir eğitim versen , profesyonel işi değil istediğimiz tekniğini bilelim yeter. Genişletmek için tıkla ... Ben hemen adımı listeye yazayım! He he! ;D 1. Kerem (Flying Surfer) 1 kisi ;D
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 6 Ocak 2010 #80 Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) discovery-V8' Alıntı: Hoca Ciddi Ciddi bizi şöyle bir toplasanda ufak bir eğitim versen , profesyonel işi değil istediğimiz tekniğini bilelim yeter. Genişletmek için tıkla ... Ben hemen adımı listeye yazayım! He he! 1. Kerem (Flying Surfer) 1 kişi 2. Nejat (nkurtkaya) 1 kişi
Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) discovery-V8' Alıntı: Hoca Ciddi Ciddi bizi şöyle bir toplasanda ufak bir eğitim versen , profesyonel işi değil istediğimiz tekniğini bilelim yeter. Genişletmek için tıkla ... Ben hemen adımı listeye yazayım! He he! 1. Kerem (Flying Surfer) 1 kişi 2. Nejat (nkurtkaya) 1 kişi