Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan s40euro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,995

Etiketler
Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Bence T-shirt, monta göre daha sık yıkanan bir giyecek. Bu uygulamanın mont - yağmurluk..vb. giyecekler üzerine uygulanmasının daha uzun ömürlü olacağını sanıyorum.
Ama denemedim tabi, şahsi fikrimdir.

ACatlıkan' Alıntı:
Takip bea ...
Bunlar hoşuma gitti.... :D :D

Aynen Ali, hemen cem abinle irtibatta geç beraber giyelim gezilerde
;)

IMG_2257-137-1.png

ACatlıkan' Alıntı:
Abi günahı ne bu montun?

Mont sırt ve kol baskısı ile beraber 90 TL

Malzemeyi üreten firma uygulama doğru yapılırsa 40 derecede 25 yıkama dayanır diyor. O yüzden mont yelek vb. ürünlere uygulama yapmak daha mantıklı. Tshirt sweat shirte de uygulanabilir. Şu ana kadar bir tek polar deneme şansım olmadı.

BIraz daha hatlari yumusatmam lazim 20 dakika da bu kadar oluyor

Cem abi selamlar
mont ve yazılar harika

bi ara sana aldığım montu vereyim de bişeyler yapıştır :smiley::smiley:

SUZUKİ vitara tarzından , malum vitara cı da çok forumlarda ...

saygılar sevgiler

Hocam montu ben gondersem size uygulama yapabılırmısınız. dikilmiş mala uygulama yapabiliyomusunuz.

oktay_1975' Alıntı:
Cem abi selamlar
mont ve yazılar harika

bi ara sana aldığım montu vereyim de bişeyler yapıştır :smiley::smiley:

SUZUKİ vitara tarzından , malum vitara cı da çok forumlarda ...

saygılar sevgiler

Oktay

Seninkiler hazır çantada duruyor zaten

RedlinE' Alıntı:
Hocam montu ben gondersem size uygulama yapabılırmısınız. dikilmiş mala uygulama yapabiliyomusunuz.

Mücahit

Uygulaması çok kolay ama dersen ki ben yapamam hallederiz.

Uygulama :
Utuyu en sicak ayarina getiriyorsunuz

Ustune uygulama yapacagin kumasi utu masasina yatiriyorsunuz

SEFFAF KISIMI AYIRMADAN stickeri kumas uzerine yerlestiriyorsunuz

"Burasi onemli henuz kimi sentetik kumaslarda ve ozellikle polar uzerinde deneme yapamadim o yuzden polar uzerine dusunuyorsaniz once bir mesajlasalim

Daha sonra once utunun ucu ile hafif hafif sabitledikten sonra utuyu fazlaca bastirmadan utulemeye baslayin ama uzun sure ayni yerde tutmayin

5-6 defa utu ile uzerinden gectikten sonra zaten kendini belli eder. Eger stickerlar hafiften parlamaya basladi ise hemen utuyu kaldirin. Zira bu cok fazla isindigini gosterir.

Yapisma saglandiktan sonra sogumasini bekleyin

Sogumanin ardindan seffaf transfer parcasini yavasca cekip alin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR