Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan s40euro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,835
Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

s40euro' Alıntı:
Polar ve lacoste un enteresan dokumalı kumaşı hariç hemen hemen her kumaşa denedik.

Neyin üzerine yapıştırmayı düşünüyorsunuz ?

Yukarıda yazdım mı hatırlamıyorum ama sık yıkanan kıyafetlere pek tavsiye edilmiyor. Sebebi ise 40 derece de 25 yıkama üreticinin verediği bilgi

Anladım , aldıktan sonu düşünürüm neye yapıştıracağımı . nede olsa yaz geldi

Etiketler

Fotoğraflar neden gözükmüyor acaba GC ile ilgili olan görselleri tekrar koyabilirmisiniz ?

fbmy' Alıntı:
Fotoğraflar neden gözükmüyor acaba GC ile ilgili olan görselleri tekrar koyabilirmisiniz ?

Resimler gözüküyor bende ama tekrar atayım
hpim2111.jpg

navara , patrol derken bende nıssan terrano II için istesem nasıl bir çalışma çıkar ortaya

Bana logonun resmini cekip mumkunse yuksek cozunurlukte atarsaniz bir seyler yaparim

brothers' Alıntı:

Erhan bey Nissan team demiş ve iyikide demiş...
S40Euro arkadaşımızın izni ile böyle bir çalışma yaptım..
Ancak ben bunu aracın camına içten yapıştırmayı daha uygun buldum...
Olabilir mi acaba S40Euro...

[attachment=1]

Turkey 4x4 NISSAN team.jpg

PatrolCat' Alıntı:

ukalalık olarak almazsanız nacizane kendi fikrimi paylaşmak isterim
bu yazılar sanki biraz pasifmi duruyor daha agresif karakterler kullanılsa renklerdede doğada hakim olan mavi , yeşil , sarı tonlar kullanılsa ve bayrağımızı mevcut bulunduğu köşede düz olarak düşünsek nasıl olur

PatrolCat' Alıntı:

[attachment=1]

Tabiki yapilabilir yanliz bu islerde imaj degil de vector olarak calismak cok daha mantikli.

Sebebe gelince ozellikle boyutlandirma da ciddi sorunlar cikabiliyor cok buyuk calisilirsa makine yetmiyor kucuk calisilirsa bu sefer buyuk baskida imaj pixellenmeye basliyor ve bozuluyor.

Ikinci sorun daha da buyuk en azindan benim icin. Baski basladiginda butuuun o imajlar bastan raster ediliyor kucucuk bir imaj yuzunden 2 saat bekledigimi biliyorum ;D ;D

brothers' Alıntı:
ukalalık olarak almazsanız nacizane kendi fikrimi paylaşmak isterim
bu yazılar sanki biraz pasifmi duruyor daha agresif karakterler kullanılsa renklerdede doğada hakim olan mavi , yeşil , sarı tonlar kullanılsa ve bayrağımızı mevcut bulunduğu köşede düz olarak düşünsek nasıl olur

Bende kendi fikrimi kullandim bir tane vektor hazirladim istedigimiz ebatta istedigimiz medyaya baski alinabilir durumda

nissanteam.jpg

Not : Imaj uzerinde ki fligran yazidan dolayi kusura bakmayin. Artik yemin ettim aciga bu tip isleri koymuyorum. Bir iki yere on calisma yaptim saatlerce ekran karsisinda ugrastim onaj icin jpg gonderdim olmadi dediler iki sonra benim yaptiklarimi kullandilar. Bundan dolayi (her ne kadar fikir bana ait olmasa da benim de bir emegim soz konusu oldugundan) yaptigim her isin uzerine fligran atiyorum.

Bu da arac uzerine uygulanmis hali

Arka cama icten yapilabilir
Yan cama one vision malzemeden yapilabilir boylece disaridan icerisi gozukmez yada direk kapiya uygulama yapilabilir.

nissanteam2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR