Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,211
Ynt: Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

ceranus' Alıntı:
Murat harika olmuş ellerine sağlık, keyfini bende yaşadım görseller sayesinde :smiley:

Kuzuya gelince 23 Nisan kampımıza bekliyorum ben bu kuzuyu ;D ;D ;D

23 Nisan da İş Programım izin verirse niyetim sizlerle orda olmak.
Ama ben kuzuyu kesip pişirmeyi bilmemki sadece lezzetine bakmayı bilirim. ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

bi kaç foto da benden ;

IMG_0009.jpg

IMG_0014.jpg

IMG_0016.jpg

IMG_0017.jpg

IMG_0018.jpg

arkadaşlar ellerinize sağlık görseller harika .

sizi dinlemeyip kara saplanan kırmızı tropura bir ceza kesmek şart oldu yani :mad: zararlı neşriyata zamanında müdahale şarttır :mad: :mad: cezayı yeyince akıllanır diye düşünüyorum :mad: :mad: :mad:

pazardan beri gribim hala iyi olamadım sebebide belli :mad: :mad: tropur ve sahibi :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Nasıl olsa bir pişireni buluruz, kesilmiş olanını tercih ederiz, hepbirlikte de lezzetine bakarız artık ;D ;D ;D

jeomad' Alıntı:
23 Nisan da İş Programım izin verirse niyetim sizlerle orda olmak.
Ama ben kuzuyu kesip pişirmeyi bilmemki sadece lezzetine bakmayı bilirim. ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Nasıl olsa bir pişireni buluruz, kesilmiş olanını tercih ederiz, hepbirlikte de lezzetine bakarız artık ;D ;D ;D
İskitlerde kesip 6 ya bölüyorlar:smiley:Yakupabdalda da çubukta da bağlumda da:smiley: Parçalayıp pişirilecek de bulundu bile:smiley: ben.

mehmet abi tropura cezamız nolcak , sırılsıklam olduk ...

Ben nasıl taşıycam yanlız başıma ?

outlaw06' Alıntı:
İskitlerde kesip 6 ya bölüyorlar:smiley:Yakupabdalda da çubukta da bağlumda da:smiley: Parçalayıp pişirilecek de bulundu bile:smiley: ben.

jeomad' Alıntı:
Savaş bey pazar gününü kacırdığınıza pişman oldunuzmu ?
Yaşadığım hiçbir şeye pişman değilim, öfkem yaşayamadıklarıma noktasında bir pişmanlık var elbet!Ammaa sen bir cık deseydin pık deseydin bende gelecektim:smiley:.Sayfaya yazdım aile ile mi gidiliyor diye.Senden tık yok.Yazdım Murat abi yanındayım diye senden tık yok.Diğerlerinden de haberim yoktu bende gelmedim.Hani millet birbirini arıyordu, gurup toplanıyordu?Orya bir satır yazı yazsaydın gelecektim bende Murat bey.Ama olsun siz eğlenmişsiniz Allah muhabbetinizi bozmasın.Nice kazasız beasız eğlenceli hoş birlikteliklere diyelim.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR