Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,236
Ynt: Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

ceranus' Alıntı:
Murat harika olmuş ellerine sağlık, keyfini bende yaşadım görseller sayesinde

Kuzuya gelince 23 Nisan kampımıza bekliyorum ben bu kuzuyu ;D ;D ;D

23 Nisan da İş Programım izin verirse niyetim sizlerle orda olmak.
Ama ben kuzuyu kesip pişirmeyi bilmemki sadece lezzetine bakmayı bilirim. ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

bi kaç foto da benden ;

;

:;

arkadaşlar ellerinize sağlık görseller harika .

sizi dinlemeyip kara saplanan kırmızı tropura bir ceza kesmek şart oldu yani zararlı neşriyata zamanında müdahale şarttır cezayı yeyince akıllanır diye düşünüyorum

pazardan beri gribim hala iyi olamadım sebebide belli tropur ve sahibi

Nasıl olsa bir pişireni buluruz, kesilmiş olanını tercih ederiz, hepbirlikte de lezzetine bakarız artık ;D ;D ;D

jeomad' Alıntı:
23 Nisan da İş Programım izin verirse niyetim sizlerle orda olmak.
Ama ben kuzuyu kesip pişirmeyi bilmemki sadece lezzetine bakmayı bilirim. ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Nasıl olsa bir pişireni buluruz, kesilmiş olanını tercih ederiz, hepbirlikte de lezzetine bakarız artık ;D ;D ;D
İskitlerde kesip 6 ya bölüyorlarYakupabdalda da çubukta da bağlumda da Parçalayıp pişirilecek de bulundu bile ben.

mehmet abi tropura cezamız nolcak , sırılsıklam olduk ...

Benden 3 halat ve 6 Mapa cezası Çok sağlam Canım Cin ipeği halatlarım koptuğu için ;D

oky' Alıntı:
mehmet abi tropura cezamız nolcak , sırılsıklam olduk ...

Savaş bey pazar gününü kacırdığınıza pişman oldunuzmu ?

Ben nasıl taşıycam yanlız başıma ?

outlaw06' Alıntı:
İskitlerde kesip 6 ya bölüyorlarYakupabdalda da çubukta da bağlumda da Parçalayıp pişirilecek de bulundu bile ben.

jeomad' Alıntı:
Savaş bey pazar gününü kacırdığınıza pişman oldunuzmu ?
Yaşadığım hiçbir şeye pişman değilim, öfkem yaşayamadıklarıma noktasında bir pişmanlık var elbet!Ammaa sen bir cık deseydin pık deseydin bende gelecektim.Sayfaya yazdım aile ile mi gidiliyor diye.Senden tık yok.Yazdım Murat abi yanındayım diye senden tık yok.Diğerlerinden de haberim yoktu bende gelmedim.Hani millet birbirini arıyordu, gurup toplanıyordu?Orya bir satır yazı yazsaydın gelecektim bende Murat bey.Ama olsun siz eğlenmişsiniz Allah muhabbetinizi bozmasın.Nice kazasız beasız eğlenceli hoş birlikteliklere diyelim.