Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,227
Ynt: Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

Ne bileyim Iphonum un şarjının biteceğini benden haber beklediğini. ???
Yedek taşımam lazım sanırım.
Yada sen hediye edersin sanırım ikinci ıpad i
ozaman kesintisiz yayına devam ederim.
;D ;D
İnşallah bundan sonraki etkinliklere diyelim.

Bu hafta acısını cıkarırız.

Eskiden cadır mı vardı sanki. At X5 e döşek 2 battaniye bi laylon, 1 kuzu canlı. fazla sı olanlarla tamamlarsın eksik ekipmanı etkinlik sonuna kadar.

Etiketler

Ynt: Kızılcahamam da Offroad Seyri, Hıdırlık Dağında Uygulamalı Etkinlik 15-04-2012

mehmet abi geçmiş olsun aman kendine iyi bak

vallaha mesut hasta ettibizi hala iyileşemedim cezası agır olmalıki birdaha yapmasın

sag olasın hüseyin abi mesutun yüzünden ıslandık iççamaşırlarımıazkadar kötü üşüttük

06kalıpçı57' Alıntı:
vallaha mesut hasta ettibizi hala iyileşemedim cezası agır olmalıki birdaha yapmasın

sen niye bu kadar çok uğraşıyorsun Mesut'la?

06kalıpçı57' Alıntı:
sag olasın hüseyin abi mesutun yüzünden ıslandık iççamaşırlarımıazkadar kötü üşüttük

ıslanacan tabi, öyle kolay offroad var mı?

pazar gunu sende olsaydın ofroad ı bırakırdın gakiba serkan

kendini şanslısay pazargunu yoktun

06kalıpçı57' Alıntı:
pazar gunu sende olsaydın ofroad ı bırakırdın gakiba serkan

Ben az ayakkabı, mont, çorap yakmadım ateş başında kurutayım diye, bir de çorapta naylon karışımı varsa, fazla ateşe yaklaştırırsan, o başparmaktaki acıyı gör

kalıpcı kardeş ceza kestiysen halleeederiz takma kafanı haaa bu arada da geçmiş olsun mesut turbo mst

Siz Mesut abi ile uğraşın durun
Adam istanbul offroad a katılmış
Ankarada kesmemiş Turboyu

güzel ve keyifli bir gün yaşamışsınız paylaşım için teşekkürler