KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,905
Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Teşekkür ederim, bu durumda manifolt a bir baktırmam gerekiyor sanırım

Evet yükseltme gerekiyor. Tar otodan Tarkan beyle görüşmüştüm. Bir yükseltme kitinden bahsetmişti bana fiyatıda mantıklıydı baya. Ama bu malifolt meselesini çözmeden yapmam mantıklı olmaz gibi. araç stop ediyor bazen .

Etiketler

Yükseltme kitine ne kadar fiyat verdiler.Bende düşünüyorumda.

Yanlış hatırlamıyorsam. 1500 Avustralya doları demişlerdi. ( buda yaklaşık 110o dolar falan yapıyordu. )

Sanırım sadece kit değil tampon ve diger bir kaç ofroad modifiyesi daha dahildi fiyata.

Yükseltme kiti 2 inch. ( 4 cm civarı) lastik boyundan da 5 cm yükselse 9 cm divarı yükseltiliyor araç.

Hayirli ugurlu olsun, Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile

Fiyat gerçekten makul.Ama sanırım yükseltme kit değil takoz yükseltme.Nedendir bilinmez takoz yükseltmeyi önermiyorlar Kj için.

Haklısınız.Tarkan beyden bu konuda bilgi alabilirsiniz.siteden ulaşabilirsiniz " http://tarotomotiv.com/ " Youtub da bazı videolar görmüştüm. Ama çok tatminkar olmadığını söylüyorlardı.
Sanırım bir vinç şimdilik işimi görecektir.

hayırlı olsun... ileriki fotolar daha agresif olacak eminim....

Umarım. Aslında çok daha agresif şeyler yaptım arabayla. ama resim çekemedim. Kuzenim gelince yoldan çıkacağız sanırım

Bu arada NAFİZ bey bu videoya bir göz atarsanız iyi olur bence adamlar garajlarında Liberty i yükseltiyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=qa6zYoXoqZo&feature=related

Teşekkürler paylaşımların için.güzel videolar var içlerinde.Ayrıca kendi aracını kendin yükselt kampanyası gibi olmuş .Takım techizat yeterli olursa yapılabilir.

Murat bey hayırlı uğurlu olsun aracınız, gözden kaçırmışım, araç çok güzel, güzel günlerde kullanın artık ilk fırsatta ilk gezimizde birlikte olmak dileğiyle

hayırlı olsun yeni aracınız..

nazif bey 1100 dolara takoz ayıp olur biraz

kittir o yay ,amortisör ,direksiyon amörtisörü şeklinde.

nazifayvazoglu' Alıntı:
Fiyat gerçekten makul.Ama sanırım yükseltme kit değil takoz yükseltme.Nedendir bilinmez takoz yükseltmeyi önermiyorlar Kj için.

Tabi Çağlar Bey siz gelmişsiniz bu işin son noktasına. Landcruzer i çekmişsiniz Bize laf atın sonra

Çok teşekkürederim Çağlar Bey. Bir kaç sorunu var aracın, froumda yazmıştım. Engin tecrübelerinize dayanarak bir şeyler söyleyebilirseniz sizde çok seviniri.
Saygılar.

Konunun linki, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55863.0