KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,887
Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

meseregan' Alıntı:
Tabi Çağlar Bey siz gelmişsiniz bu işin son noktasına. Landcruzer i çekmişsiniz :smiley::smiley::smiley: Bize laf atın sonra :smiley::smiley::smiley:

Çok teşekkürederim Çağlar Bey. Bir kaç sorunu var aracın, froumda yazmıştım. Engin tecrübelerinize dayanarak bir şeyler söyleyebilirseniz sizde çok seviniri.
Saygılar.

Konunun linki, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55863.0

valla hocam 15 yıldır bu araçlara kafa yoruyorum bende kolay gelmedim ,ne araçlar geldi geçti, ne kazıklar, ne sanayi yolları :D :D şimdi rahatım huzurluyum ,neyse o ayrı..

ben orda 1100 dolara takoz olmaz demek istedim.sizinki uygun biz 1600 dolar civarına getirtmiştik taroto vasıtasıyla ome 2,5 inch.

diğer konunuzdada bana göre kontrol edilmesi gerekenler (gerçi amerikandan anlamam ama mantık olarak)

-hava filtre kutusu (kaçak,delik vs) ve filtre değişimi
-hava filtresinden motora giden bağlantı hortumu (delik yırtık vs.)
-manifolt ve aşağı doğru eksoz sistemi.
-katalitik konvertor tıkalı olabilir manifolt üstüne fazla yük binebilir vs.vs.
-daha olmadı hava akış metresi (oksijen ve yakıt oranını ayarlayan ölçen parça)

aslında kafası çalışan bir usta çabuk çözebilir sorunu..

tekrar hayırlı olsun.

Etiketler

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

çağlar' Alıntı:
hayırlı olsun yeni aracınız..

nazif bey 1100 dolara takoz ayıp olur biraz :D :D

kittir o yay ,amortisör ,direksiyon amörtisörü şeklinde.
Çağlar bey bence de ayıp olur ama meseregan arkadaşımız tampon felan da dahil dediği için ben takozdur dedim.Tabiki fiyat tek başına olursa kit.Ama tampon offroad malzemesi girerse işin içine o zaman takoz :smiley:.Ayrıca 2 inç bildiğim kadarıyla takozdan oluşuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR