Klasik amerikan 4x4 otomobillere gönül vermiş arkadaşlar.
hertürlü aracın ve modelin kendi kulübü var . Neden biz işin en zorkısmını yapan eski amerikanlar ile uğraşan parça sorunları ve usta dertleri ile yaşlı arabaları yaşatmaya çalışan biz klasik amerikan tutkunları bir araya gelip dayanışma içinde olacak bir grup oluşturmuyoruz. Tabi böyle bir gurup varda benim haberim yoksa lütfen beni bilgilendirin ben oraya dahil olayım. hayır yok ise gelin bir araya gelelim birbirimize dostluk yapalım paylaşalım sosyal sorumluluk projelerinde ve offroad aktivitelerinde kendi başlığımız altında bulunalım.
her amerikancının fikrini ve değerlendirmesini merakla bekliyorum
Ynt: klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi
Benim de bildğim kadarıyla böyle bir grup yok. Geçtiğimiz haftasonu Bursada TOYOTA BULUŞMASI vardı. Buna benzer bir etkinlik te düzenlenebilir. CJ BULUŞMASI yapılabilir yada bir amerikan buluşması. Bununla beraber yedek parça ikinci el parçaların satışı takası vs gibi bunlar bir sitede toplanabilir.Ciddi bir yapılanma belki ama sesimizi duyurursak gezenbilirind ekatkısıyla bu iş olabilir. Diğer amerikancı arkadaşların da yorumlarını bekliyoruz
tabi doğrusunuz
cj sayısı çok fazla ve genel olarak birbirine benziyorlar ve cj toplayan ustaların etrafında gruplaşmış durumdalar. birlikte olmakdan güç doğar kabul ediyorum. burada sadece fikir jimlastiği yaparak bir hareket başlatmaya çalışıyoruz. dediklerinize de katılıyorum ayrıca.
Merhaba;
valla güzel geliyor ama bizim azmanları bir araya getirmek biraz zor.
Konuya katılımlar ne şekilde olacak bakalım , izleyelim.
Bu arada sizin araç çok beğendiğim bir araç,marşına basmışlığım, koltuğuna oturmuşluğum vardır.O kareli kumaştan döşemelerine bayılmıştım.Güle güle binin.
Gezenbilir bünyesinde bir alt başlık halinde anasayfada bir link oluşturularak başlanabilir aslında. Böylece belki diğer markalara ait gruplar da bu linkte bulunur herkes kendi kulübü ve diğer kulüplerle ilgili bilgilere hızlıca ulaşır.etkinlikler paylaşılabilir ve diğer kulüplerle ortak etkinlikler d eyapılabilir. Doğal olarak kulüp üyeleri arasında da bir dostluk oluışacaktır. sonuçta hepimiz 4X4 e sevdalıyız. ne arkadan ne önden çeker ÇEKECEKSE 4 ÇEKER
yavuz-çelikel' Alıntı:
Merhaba;
valla güzel geliyor ama bizim azmanları bir araya getirmek biraz zor.
Konuya katılımlar ne şekilde olacak bakalım , izleyelim.
Bu arada sizin araç çok beğendiğim bir araç,marşına basmışlığım, koltuğuna oturmuşluğum vardır.O kareli kumaştan döşemelerine bayılmıştım.Güle güle binin.
enginertopuz' Alıntı:
Gezenbilir bünyesinde bir alt başlık halinde anasayfada bir link oluşturularak başlanabilir aslında. Böylece belki diğer markalara ait gruplar da bu linkte bulunur herkes kendi kulübü ve diğer kulüplerle ilgili bilgilere hızlıca ulaşır.etkinlikler paylaşılabilir ve diğer kulüplerle ortak etkinlikler d eyapılabilir. Doğal olarak kulüp üyeleri arasında da bir dostluk oluışacaktır. sonuçta hepimiz 4X4 e sevdalıyız. ne arkadan ne önden çeker ÇEKECEKSE 4 ÇEKER