Klima Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macmaneman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,137
Ynt: Klima Hakkında

AtilaT' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,ben de bir yaşında Duster 4wd ile İstanbul'a giderken ,klima 1. aşamada çalışarak giderken 300km sonra havalandırma kanallarından buhar çıkmaya başladı ve klima nerdeyse durdu. 4.kademeye getirmeme rağmen 1.kademe gibi çalıştı. Kapatmak zorunda kaldım. Bir saat kadar sonra normal çalışmaya başladı. Bir hafta sonra İstanbul dan Bodrum a yola çıktım aynı şekilde 300-350km sonra klima yine durdu bir müddet dinlendirdikten sonra normale döndü. Başına böyle bişey gelen varmı? Varsa ne yapıldı ?

Ayni sorunu yaşamış bir duster kullanıcısıyım. Önümüzdeki hafta yetkili servisle sözleştim. Sorunun çözümüne ilişkin bilgilendirmeyi burada paylaşacağım.

Etiketler
klima

Ynt: Klima Hakkında

Merhaba arkadaşlar uzun bir ara oldu yazamadım yoğunluktan. Dusterimizi götürdük şikayetlerimizi bildirdik.

Aracımızın tüm klima sistemini detaylı olarak kontrol ettiler. Mekanik veya elektironik bir sorun yok (sevindirici)

Ancak klima sisteminde nem olduğunu ve nemi aldıklarını söylediler.

Bu işlem klima sisteminde bulunan gaz ve yağın boşaltılması ve yeniden doldurulması olarak açıklandı bize.

Sistem içindeki nem oranı belirli bir çalışma süresi sonrası şikayetçi olduğumuz soruna sebep olabilirmiş.

Diğer dusterlerde kontrol edildi serviste çalışma şekli çıkarttığı ses ayni paralelde yani sistemde mekanik bir sorun yok.

Peki kullanıcı olarak ne düşünüyorum. Eskiye oranla daha hızlı soğutuyor klima ayni şekilde soğuk hava daha hissedilir oldu.

Zaman ne gösterecek bilmiyoruz artık :smiley: uzun yol yaptığımda ak'mı kara'mı çıkacak ortaya :smiley:

Ayrıca arabalara baya zam gelmiş arkadaşlar iyi ki almışız zamanında olmuş yani ayni donanıma sahip araca baktım bugün

laureate -90 hp -look paket -beyaz -park sensörü 47.500 tl trafik sigortası dahil :eek:

Ben 43.500'e almıştım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR