Klima Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macmaneman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,160
Ynt: Klima Hakkında

Ayni sorunu yaşamış bir duster kullanıcısıyım. Önümüzdeki hafta yetkili servisle sözleştim. Sorunun çözümüne ilişkin bilgilendirmeyi burada paylaşacağım.

Etiketler
klima

Bu sorun sanırım sadece 2012 model araçlar sonrasında var önceki yıllarda aynı sorunu yaşayan varmı?

Merhaba arkadaşlar uzun bir ara oldu yazamadım yoğunluktan. Dusterimizi götürdük şikayetlerimizi bildirdik.

Aracımızın tüm klima sistemini detaylı olarak kontrol ettiler. Mekanik veya elektironik bir sorun yok (sevindirici)

Ancak klima sisteminde nem olduğunu ve nemi aldıklarını söylediler.

Bu işlem klima sisteminde bulunan gaz ve yağın boşaltılması ve yeniden doldurulması olarak açıklandı bize.

Sistem içindeki nem oranı belirli bir çalışma süresi sonrası şikayetçi olduğumuz soruna sebep olabilirmiş.

Diğer dusterlerde kontrol edildi serviste çalışma şekli çıkarttığı ses ayni paralelde yani sistemde mekanik bir sorun yok.

Peki kullanıcı olarak ne düşünüyorum. Eskiye oranla daha hızlı soğutuyor klima ayni şekilde soğuk hava daha hissedilir oldu.

Zaman ne gösterecek bilmiyoruz artık uzun yol yaptığımda ak'mı kara'mı çıkacak ortaya

Ayrıca arabalara baya zam gelmiş arkadaşlar iyi ki almışız zamanında olmuş yani ayni donanıma sahip araca baktım bugün

laureate -90 hp -look paket -beyaz -park sensörü 47.500 tl trafik sigortası dahil

Ben 43.500'e almıştım ;D