KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)
Bu arada tanışma köşesinde arazi aracı olmayıp,off-road u seven izmitli yeni üye arkadaşlar oldugunu gördüm..Bu rampa gezisinde biz araçlarımızda onları misafir edebiliriz..bizimle buradan temas kurabilirler..
discovery-V8' Alıntı:
Yok Öndercim ne tedavisi birdaha dişçinin sokağına girmeye korkar oldum kendi kendine kaynadı, ama 3 haftaya yakın Brave Heart daki Mel Gibson gibi yüzümün yarısı mor gezdim. Göz kenarından çenemin altına kadar morarmıştı. Ağrısını tarif bile edemem.
Sen şimdi hem jeep ci hem Dişçi .......... allah göstermesin ;D
Bayagi bir LR katilimi olacak galiba, ne guzel. Kocaoglanlar yanyana guzel poz verecekler. Benim icin arac hakkinda cok sey gorup ogrenme sansi olacak.
Su ana kadar ya ladalarin ya da jeeplerin arasinda gezmisti benimki, urkmese bari... ;D ;D
concrete' Alıntı:
Bayagi bir LR katilimi olacak galiba, ne guzel. Kocaoglanlar yanyana guzel poz verecekler. Benim icin arac hakkinda cok sey gorup ogrenme sansi olacak.
Su ana kadar ya ladalarin ya da jeeplerin arasinda gezmisti benimki, urkmese bari... ;D ;D
Transporter' Alıntı:
Bu arada tanışma köşesinde arazi aracı olmayıp,off-road u seven izmitli yeni üye arkadaşlar oldugunu gördüm..Bu rampa gezisinde biz araçlarımızda onları misafir edebiliriz..bizimle buradan temas kurabilirler..
gevis' Alıntı:
Oğlumun tam askere gideceği günlere denk geliyor genelde 12 aralığa kadar teslim oluyorlar...
Öncesinde teslim olma ihtimali yüksek eğer erken teslim olursa ben de katılırım bu geziye