KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)
arkadaşlar gezi için, güzergah bilgisi alabilirmiyim izmit kocaeli nin neresidir. nasıl gidilir nasıl buluşulur bunlar belli ise detaylar yapmamız gerekenle kasa kasa hamsi var kim ayıklar kim pişirir kim yer kim okuldan gelirde hani bana hani bana der ögrenelim
fosilbulent' Alıntı:
arkadaşlar gezi için, güzergah bilgisi alabilirmiyim izmit kocaeli nin neresidir. nasıl gidilir nasıl buluşulur bunlar belli ise detaylar yapmamız gerekenle kasa kasa hamsi var kim ayıklar kim pişirir kim yer kim okuldan gelirde hani bana hani bana der ögrenelim
outlet center bp
izmit içide dolphin alış veriş merkezi var oradan fuar alanına giderken soldaki alış veriş merkezimi bu ? ben gitmeyeli baya oldu yuvacık yolu üzerindemi ?
Jeep34' Alıntı:
Ayin 15inde Cesme'de bir firmanin 2009 yaz koleksiyonuna katilip siparis vermem icin gitmem gerekiyor. Hepinizi Cok seviyor ve ozur diliyorum. En kisa surede gorusmek uzere.
fosilbulent' Alıntı:
outlet center bp
izmit içide dolphin alış veriş merkezi var oradan fuar alanına giderken soldaki alış veriş merkezimi bu ? ben gitmeyeli baya oldu yuvacık yolu üzerindemi ?