ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 24 Mar 2014 #1 Kocaoğlana güle güle derken yeni bir cj ile tanışma umudu ve heycanı içimi sarıdı... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kocaoğlana güle güle derken yeni bir cj ile tanışma umudu ve heycanı içimi sarıdı... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ayazağa ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder Mesajlar 959 Tepkime Puanı 7 Yer şişli 25 Mar 2014 #2 Ynt: Kocaoğlan İle Bu Gün Vedalaştım hayırlı olsun çok bile durdu ilanda çok temiz bir araçtı daha güzeli sizinle olsun.
Ynt: Kocaoğlan İle Bu Gün Vedalaştım hayırlı olsun çok bile durdu ilanda çok temiz bir araçtı daha güzeli sizinle olsun.
ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 25 Mar 2014 #3 Teşekkürler, hepimiz için iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
jpcj7 with CJ Mesajlar 331 Tepkime Puanı 1 Yer Kütahya Web s1151.photobucket.com 26 Mar 2014 #4 Ynt: Kocaoğlan İle Bu Gün Vedalaştım Hayırlısı olsun bir CJ gider başka bi CJ gelir. ;D