tilkikral
Kamp I
Değerli dostlarım yeni 2006 model outlander İntense full paket 2.4 otomatik benzin/lpg li aracımla aranıza katıldım.
Aracım 108.000 km civarında . Araç intense seçeneği olunca üzerinde 215 55 R17 ebattan, konforu artırmak , yanağı yükseltip hafif arazide rahat etmek adına şimdilik 4 mevsim lastik için 215 65 R16'ya geçiş yaptım. Karpuz offsetli jant koydum.
Araç hakkında çok araştıramadım zira aşırı bilgi yok nette. Naçizane kısa süredir kullandığım aracımla ilgili paylaşımlarımı yapayım.
Artıları:
Araç çok seri.
Araç güçlü.
Alt devirler motor sesi az.
Vites geçişleri hissettirmiyor.
Bagaj ve iç dizaynı hem sade hem kullanışlı.
Tipi çok güzel ve herkes çok pahalı bir araç zannediyor.
Eksileri:
Araç süspansiyon sert
Araç içine yüksek hızda rüzgar sesi alıyor
Üst devirlerinde biraz fazla motor sesi alıyor.
Aracımı borçlarını bitirince yaz / kış aracı yapmak istiyorum. yazın 17" jant lastik ayrı kışın 16" jant lastik ayrı... Azck offroad tarzı katmak istiyorum böylece içimde kalan çocukluk hayalim gerçekleşecek. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi beklerim. teşekkürler.

Aracım 108.000 km civarında . Araç intense seçeneği olunca üzerinde 215 55 R17 ebattan, konforu artırmak , yanağı yükseltip hafif arazide rahat etmek adına şimdilik 4 mevsim lastik için 215 65 R16'ya geçiş yaptım. Karpuz offsetli jant koydum.
Araç hakkında çok araştıramadım zira aşırı bilgi yok nette. Naçizane kısa süredir kullandığım aracımla ilgili paylaşımlarımı yapayım.
Artıları:
Araç çok seri.
Araç güçlü.
Alt devirler motor sesi az.
Vites geçişleri hissettirmiyor.
Bagaj ve iç dizaynı hem sade hem kullanışlı.
Tipi çok güzel ve herkes çok pahalı bir araç zannediyor.
Eksileri:
Araç süspansiyon sert
Araç içine yüksek hızda rüzgar sesi alıyor
Üst devirlerinde biraz fazla motor sesi alıyor.
Aracımı borçlarını bitirince yaz / kış aracı yapmak istiyorum. yazın 17" jant lastik ayrı kışın 16" jant lastik ayrı... Azck offroad tarzı katmak istiyorum böylece içimde kalan çocukluk hayalim gerçekleşecek. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi beklerim. teşekkürler.