Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,572
Koreden trim aksamı getirteceğim postayla ufak tefek ihtiyaci olanlar yazsınlar büyük parça olmaz...

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Murat korando ) hocam gittin mi kayseriye ?

Ankarada ostimde hurdacilarda iki adet korando var gidip bakabilirsin araçlar pelt ssangyong çıkma diyince ankarada adamların site sayfa çıkıyor

Arabanin tamponuna cila sürmüştüm biliyorsunuz sonra tampon her yerinden degil ama yine bazi yerlerinden aklaştı bende aldim elime isi tabancasini ve tampon arkadaşları kararttım iyi oldular ...

Ankarada ostimde hurdacilarda iki adet korando var gidip bakabilirsin araçlar pelt ssangyong çıkma diyince ankarada adamların site sayfa çıkıyor

Pert haldekileri görmesem daha iyi olur çarşamba günü yerinde incelerim artık

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu yerin adresi var mı elinizde dediğiniz seyi yapıp aradım yok dediler büyük ihtimalle ben yanlış yeri aradım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu yerin adresi var mı elinizde dediğiniz seyi yapıp aradım yok dediler büyük ihtimalle ben yanlış yeri aradım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oto selahattindi herhalde ama konu ne ?

Biraz ara verdik diye konu donmasın, hepinizin birbirinizin tecrübe ve bilgilerine ihtiyacı var , araclarinizi usta ( usta adi altında çakallarin insafına bırakmayın ) bilgi ve tecrübe paylaşımına devam edelim....

Bu arada bilgi geçelim benim korandoyu bir sure önce sattim , su an bir galericide satilikmis malum sitede ilanı var , beni arayan soranlara öncelikle tesekkur ederim , fakat aracın su anki durumunu bilmiyorum ve satışının benimle bir alakası yok , forumda ve FB sitemizde paylaşımlarla devam ediyoruz. selamlar , saygılar....

Yazdan beri alternatör den sıkıntı yaşıyorum
Uyumlu dinamo denemek yerine birebir aynisini arayan ustalardan cekmekteyim

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi