korando ıl 3200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onurba32 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,557

onurba32

Yeni Üye
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Offroad olayına uzak biriyim ama subaru impreza gc8 ım var kendimce arastırmamı yapıp aracımı geliştirmeye çalışıyorum.Sevgili dayım arkadasından aldıgı 38k da 3200 ln korando yu gecenlerdi geldi ve bana verdi
aha dedim sanırım bu bi firsat.Aracın eksiklerini tamamladıktan sonra buluşmalara gelmek ve aranıa katılmak istiyorum
Fakat bir kaç sorum var
bu aracın bakımları için bu arabalara vakıf güzel usta varmıdır
aracım ıcın aftermarket parcaları nerelerden bulabılır hangı sıtelerden getirebilirim
En Önemliside bu arac offroad kullanımında beni utandıracak bi araçmıdır :smiley:
yazan yazamayan herkeze teşşkrler

Etiketler
Ynt: korando ıl 3200

Aracınız hayıtlı olsun, kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle,
ikametiniz neresidir acaba? ona göre size bu araçların tam ustası diyebileceğim birini önereceğim... yada ben önereyimde belki başkalarına da faydası olur...
İkitelli Org.San.Bölgesi, Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesinde Murat Oto ( Ahmet Usta ) 0 212 407 01 71 nolu tel.den ulaşabilirsiniz...

Ayrıca youtube ta "korando off road" yazıp arattığınızda karşınıza bu aracın arazi performansını sergileyen birçok video çıkıyor...

Çok teşekkürler iyi dileklerin için.Anadolu yakasında ikamet etmekteyim bostancı taraflarında karsı taraf bana biraz uzak olabılır
peki araç için snorkel,lift kit yada bunun gıbı parcaları nereden temin etmeliyim
you tube a offroadla ilgili videolarını segrettım fakat offroad hakkında bi bilgim olmadıgı için yorumlayamadım
yanı bilen biri izleyip ne var lan bunda diyip kapatabılır cunku ben hepsine oha dıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.