Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,849
Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

Gezilerimizi ; gezenbilirde yayınlayan körfez off-road kulübü üyesi olan İsmail Dönmez e fotoğrafları videoları ve paylaşımları için teşekkürler.... KOZOFF.....

Etiketler
Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

güzel gezi güzel ekiple olur emeginize saglık

Çok güzel bi gezi olmuş, çamurunuz bol olsun.

eh ismail abi aşkolsun yaktın beni yine ;D kahverengi pajero bir zamanlar benim mahallede duruyordu biliyenmi.

Yigitcigim :

evet o kahverengi pajero izmit kozoff ekibinden bir arkaşaımızda..

inşallah senin pajero da katılırsa aramıza...tam olur... ;D ;D

abi bu iş böyle olmıyacak en kısa sürede bir şekilde senin yanına gekmek istiyorum,lpg li araçları feribotlara hala almıyorlarmı haberin varmı acaba. :'( :'( :'( :'( :'(

süper gezi olmuş emeklerinize sağlık.

Fotolar mükemmel cok güzel bir organizasyon olmus bol camurlar...

İzmit'in en yüksek rakımlı yeri Kartepe,aynı zamanda Samanlı Dağlarının da en yüksek noktasıdır.