Koronadan kaçtım köyüme yerleştim burda daha az insan var havası güzel stres yok biz elimizden geleni yaptık taktir Allah'ın. Bugün elma, armut, kayısı, şeftali,dut,kiraz, zakkum ve çam fidanları aldım. Dikme ve bakım işlerinden pek anlamam bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu başlıkta ne güzel işler çıkmış. Ben atlamışım herhalde yeni gördüm. Kendi yaptığın bir ürünü kullanmak kesinlikle daha keyifli. Bende kullandığım kamp malzemelerinin çoğunu kendim yaparım. İyi çalışmalar kolay gelsin.
Bu başlıkta ne güzel işler çıkmış. Ben atlamışım herhalde yeni gördüm. Kendi yaptığın bir ürünü kullanmak kesinlikle daha keyifli. Bende kullandığım kamp malzemelerinin çoğunu kendim yaparım. İyi çalışmalar kolay gelsin.
Teşekkür ederim evet evimizi çok seviyoruz tamamını kendimiz yaptık. Römorku gelistirecegim bu sene çamurluk,ilave yükseltme ve çeki kaplini ekleyeceğim. Ayrıca virüs devam ederse ( inşaallah en kısa zamanda biter) patpat geliştirme çalışmaları sürecek.Korona biterse geziye devam.
Fidanları diktim. Burguyla 35 cm kadar deldim kökler tamamen çukurda kalacak şekilde diplerini gübreli toprakla sıkıca çiğneyerek doldurdum can suyu verdim inşallah tutarlar.
Fidanları diktim. Burguyla 35 cm kadar deldim kökler tamamen çukurda kalacak şekilde diplerini gübreli toprakla sıkıca çiğneyerek doldurdum can suyu verdim inşallah tutarlar.