Kritik Soru Çözen Daha Yok!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aknsrp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,146

Etiketler
Bir soruda ben sorayım izninizle.
Rolenti dalgalanma yapıyor mu. Yani 1500- 2000 devirlere çıkıp tekrar normale dönüyor mu.

Bir soruda ben sorayım izninizle.
Rolenti dalgalanma yapıyor mu. Yani 1500- 2000 devirlere çıkıp tekrar normale dönüyor mu.
Evet yapıyor ilk calistiriyorum stop etmesin diye bi dk gaz veriyorum sonra hemen vitesi atıp çıkıyorum ışıklara gidip durunca da 1000 devirde duruyor

Hocam bu iş çok nalet bi iştir birçok yerden sorun olabilir;
-Gaz kelebeğini temizlettir.
-Emme manifoldunda sorun olabiir(conta veya çatlaklık gibi) emme manifoldu dışarıdan hava alırsa araba sapıtır.
-Gaz poziyon sensörü.
-Rolanti sensörü.
Siz en iyisi işe gaz kelebeğini (boğazını) temizletin sensörleri bi temizleyin sorun çözülmezse aramaya devam ederiz.

Kelebek temizlendi ama sensöre girmedik.sensör ve manifolda da baktirayim bir.Dediğiniz gibi çok lanet sinir bozucu.

Kelebek temizlendi ama sensöre girmedik.sensör ve manifolda da baktirayim bir.Dediğiniz gibi çok lanet sinir bozucu.
Yapabilirseniz manifolda su dökerek kaçak varmı yokmu anlarsınız manifolda dışarıdan su dökerseniz hava alan biyer varsa suyu görünce araba sapitir gibi yapar o zaman anlarsınız doktugunüz yerde sorun var

Letv X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız kontrolsüz hava alıyor gibi.
Boğaz kelebeği sorunu gibi gözüküyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu ustaya danisayim nasıl yapılır bilmiyorum çünkü.birde bugün lpgciye gittim yeni taktigim 1 aylık buji leri yemiş araç!

CPS sensörü dediğimiz krank pozisyon sensörü marş sürelerini uzatabilir. Özellikle soğukken akü voltajı ve akımı düşük olduğunda bu sensöre düzgün akım gitmez ve de düzgün çalışmamaya sebep olabilir. Her şeyi yaptıktan sonra buna bakmak gerekebilir. Sensörün kendisinde problem yok olabilir ama akünün zayıflaması buna sebep olabilir. Marş hızlı basıyor diye aküyü tamamen sağlıklı varsaymayın, bir ölçtürün derim. Deneme imkanınız varsa farklı bir aküyle deneyin hatta.