krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama)

sercandincer' Alıntı:
Ben gaziosmanpasada kaput ve kapi menteselerini toplam 12 kalem isi 50 tl ye yaptirdim nikelaj.tanidik tavsiyesiyle gittim polisajda yapti ucretsiz.fenada olmadi bence.bilginize...

bu iş yerinin telefonlarını bildirebilirmisiniz

Etiketler

İnanın tel.ini almadım.Müsait olunca gider sorar buraya yazarım.Yol tarifi : G.O.P Plevne Lisesi'nin üst sokağı Havuzbaşı diye geçer.Yağmur oto tamircisinin 3 ya da 4 dükkan üstü.

sercandincer' Alıntı:
İnanın tel.ini almadım.Müsait olunca gider sorar buraya yazarım.Yol tarifi : G.O.P Plevne Lisesi'nin üst sokağı Havuzbaşı diye geçer.Yağmur oto tamircisinin 3 ya da 4 dükkan üstü.
İş yerinin Telefonunu merakla bekliyorum benim İzmir'den gelmem biraz zor olabilir sanırım ;D

Telaffuz değil yazılım hatalarına dikkat etmemiz gerekiyor, İLKANTEK in görüşleri isabetlidir , üstünde durulmasında ve konunun dağılmamasında fayda var.

Konuyu açan arkadaş ve GOPta bu işi yapan başka bir dükkan var diyen arkadaş da telefon numaralarını verememişler. Beklemedeyiz.

mustafa bey bende bikaç parça var saç sıvama araç parçası değil bu arkadaşınız hala hizmet veriyor mu bende denizlideyim mümkünse bana telefon numarasını verebilirmisiniz teşekkür ederim