Kurs Fiyatı Değerlendirme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fgnn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,920

fgnn

Ana Kamp
Yer
istanbul
merhaba arkadaşlar..bnde hulya gıbı uzun zamandr düşünen fakat hala bır faalıyete gecırememiş durumdayım...
bır yerlerden baslamak için sızınlerın fıkırlerını almak ıstedım..nede olsa oldukca tecrubelısınız bu konuda...
asagıda bır kursun içerigı bulunmakta.sızelerın bu konuda fıkırlerı nedir..???

tşk..

Kampanya içeriği;

1. 1 yıldız, 2 yıldız veya 3 yıldız teorik eğitimlerinden biri
2. Kullanılacak ekipmanların temini
3. Bröve sertifika
4. Pratik eğitimler (su altı eğitimleri)
5. Hafta sonu Fethiye dalış turu (pratik eğitimler için)
6. Dalış turu yol ve konaklama masrafları
Bu 6 madde ile sıraladığımız hizmetlerin tümü 830 TL yerine size özel 560 TL'dir.

Fiyatlarımıza kdv dahil değildir.
Kredi kartı ödemeleri için bizimle temasa geçebilirsiniz.
Kurs bedelinin yarısı kurs başlangıcında, diğer yarısı dalış turunda ödenecektir.
Hafta sonu yapılacak Fethiye dalış turu tarihleri katılıma göre belirlenecektir.
Eğitimlerinizi planladık bile, siz yeterki "Evet" deyin...

Kampanyamız hakkında detaylı bilgi almak için; info@eftalyadiving.com veya 0216 340 80 81...

Eftalya Sualtı ve Doğa Sporları Kulübü
www.eftalyadiving.com

Etiketler
Merhaba fiyat olarak soruyorsanız eğitimler ve fethiye turu ile birlikte 560 tl uygun görünüyor.dalışa devam edeceğinizden eminseniz komple bir sunum olmuş.tereddütünüz varsa önce bir deneme dalışı yapmanızı tavsiye ederim.ama ben de eğitimleri alıp başlamıştım bu işe...siz bilirsiniz.

Eğitim ve sertifikasyon için heryerde aşağı yukarı 300 TL alırlar.

Eğitim dalışlarında zaten ekipman sağlanır, kursiyerin full ekipmanı olması asla beklenmez.

Burada anahtar olan, eğitim dalışları için yapılacak olan tur içeriği. 5 eğitim dalışı için bir gece konaklama yeter. Onun maliyeti de konaklama yapılan yere göre değişir tabi. 40 TL ye de konaklanır, 400 TL'ye de. 5 dalışın kursiyere maliyeti de genel olarak 200 TL civarında olur. Süper fiyat, kaçmaz fırsat değil, pahalı da değil.

Ama tutup da 500 - 600 TL harcamadan önce 40 - 50 TL verip denk geitirip bir discovery dalışı yapmakta fayda var.

bence de bi discovery dalışı yapmak gerekiyor. geçen hafta fethiye'de ilk dalışımı yaptım. şişli sualtı sporları kulübüyle beraber.
eğer bir klüp arayışı içindeyseniz kesinlikle onları tavsiye ederim. bu saadece sertifika almakla ilgili bişey değil. ortamın da iyi olması gerekiyor.
şişli sualtı gerçekten iyi. hem işlerini iyi yapıyorlar hem de aile gibiler... ben bir daha dalmayı düşünmüyorum ama onlarla gezilere giderim.
eftelya ile dalan bir arkadaşım onlar hakkında da iyi şeyler söylemişti.

ılgınızden dolayı herkese teşekkur ederım....şişli sualtı br kaç kişi daha önermişti...anlışan gıdıp görüşmekt
fayda var...

Ynt: Kurs Fiyatı Değerlendirme

Bu yaz arkadaşlarımla yaptığım sohbetlerde kişiye özgü fiyatlandırmaların yapıldığını gördüm. Bu tip davranışların günü kurtarmaktan öteye geçemediğini ve spora duyulan ilgiyi olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. Klüp yöneticilerinin çalışanlarını kontol etmesinin doğru olduğu inancındayım.

Ondan ziyade federasyonun kulüpleri kontrol altında tutmaları daha doğru olacaktır.
Balık baştan kokar :smiley:

Çok haklısınız.... Ayrıca limit geçen ,alkollü inen dalışcılar hatta hocalar gördüm ki bu da başka bir kontrol eksikliğinin sonucu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.