KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hehehh
şnorkel için malzeme ve çalışmalar tamam, sadece boş vakitde montaj işi kaldı
lakin
distribütör ve endisiyon bobini için tam arzu ettiğim şeyi yapamadım, bir şekilde onları da tamamlayınca CJ yüzmeye hazır olacak
İnşallah tabii ...
Haklisinda
Mitsubishi alacaklara sozum. Lutfen l200 almayin adami hasta yapiyor. Suya girince islaniyorsunuz cunki.
Abi bu arac yolda da camurdada suda da kalmiyor. Birde az yakmaya hizli kacmaya basladi. Ben pes ettim artik. L200 un sinirlarini ortaya koyamadigim icin l200 kazandi. Ben pes ediyorum
Serkan bey
Hic tavsiye etmiyorum.
Yani boyle soforunu genclestiriyor. KAnini kaynatiyor. Sonra ates bastikca kendini atacak sunehir filan ariyorsun. Her yerden gecip cikinca daha zorunu ariyorsun. Adrenalin salgilattiriyor bagimlilik yapiyor. Hic iyi bir sey degil yani. Az da yakmaya baslayi ca gaza daha cok basip bmw gibi kayarak viraj almaya kalkiyorsunuz. Sonra tatminsiz oluyorsunuz. Kendimden biliyorum. Rubicon ve unimoglara goz dikmeye basladim.
Hizimizi alamadik cok sicaklamistik. L200 ve toyoto ile daldik nehre. Toyotaci mehmet abi gitme murat dedikce ben suyun ve akintinin cAzibesinden alamadim kendimi. Ancak motorun alti bi tasa oturunca geri cikamadim ileride gidemedim kaldim. Sagolsun mehmet abi cekmek icin cok ugrasti ve basardi.