Kurtboğazında Bayram Sefası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,821

Etiketler

Ynt: Kurtboğazında Bayram Sefası

jeomad' Alıntı:
Patron gel beraber olsun.
Su snorkeli takalim jeep e de soguk su baya iyi serinletiyor.

hehehh :D
şnorkel için malzeme ve çalışmalar tamam, sadece boş vakitde montaj işi kaldı
lakin
distribütör ve endisiyon bobini için tam arzu ettiğim şeyi yapamadım, bir şekilde onları da tamamlayınca CJ yüzmeye hazır olacak
İnşallah tabii ...

Murat cım mitsubishi alacaklara iyi referans oluyorsun, arabayı sokup çıkartmadığın yer kalmadı tuz gölü dahil :D Allah (c.c) sonunu hayır etsin.

tanyolu' Alıntı:
Murat cım mitsubishi alacaklara iyi referans oluyorsun, arabayı sokup çıkartmadığın yer kalmadı tuz gölü dahil :D Allah (c.c) sonunu hayır etsin.
Haklisinda
Mitsubishi alacaklara sozum. Lutfen l200 almayin adami hasta yapiyor. Suya girince islaniyorsunuz cunki.
Abi bu arac yolda da camurdada suda da kalmiyor. Birde az yakmaya hizli kacmaya basladi. Ben pes ettim artik. L200 un sinirlarini ortaya koyamadigim icin l200 kazandi. Ben pes ediyorum

Yuzmek ve serinlemek isteyen arkadaslar kurtbogazina gelen cay muthis akiyor.
Ankara grubu hafta sonu bir islanma gezisine ne dersiniz.

Serko' Alıntı:
bu gidişle biz de bir L200 alırız :smiley:
Serkan bey
Hic tavsiye etmiyorum.
Yani boyle soforunu genclestiriyor. KAnini kaynatiyor. Sonra ates bastikca kendini atacak sunehir filan ariyorsun. Her yerden gecip cikinca daha zorunu ariyorsun. Adrenalin salgilattiriyor bagimlilik yapiyor. Hic iyi bir sey degil yani. Az da yakmaya baslayi ca gaza daha cok basip bmw gibi kayarak viraj almaya kalkiyorsunuz. Sonra tatminsiz oluyorsunuz. Kendimden biliyorum. Rubicon ve unimoglara goz dikmeye basladim.

oy oy oy..... :smiley:

bot var ya, niye balık tutmaya l200 le girdiniz :smiley:

amfibimi bu? pick up ;D ;D

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... :smiley: :smiley: :smiley:

Hizimizi alamadik cok sicaklamistik. L200 ve toyoto ile daldik nehre. Toyotaci mehmet abi gitme murat dedikce ben suyun ve akintinin cAzibesinden alamadim kendimi. Ancak motorun alti bi tasa oturunca geri cikamadim ileride gidemedim kaldim. Sagolsun mehmet abi cekmek icin cok ugrasti ve basardi.

alikerem' Alıntı:
Selam Cidden L200 alacaklar için çok güzel örneklerde bulunuyorsunuz :smiley: Arac ın tadınıda tam anlamıyla çıkartıyorsunuz belli :smiley:

Bu ara standart 17 inç lastikleri taktım uzun yolda koşturuyoruz.

Ancak arasıra 230 Hp nin tadını çıkarmak için virajlarda yanlama ile dönmeyi sevmeye başladım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR