Arkadaşlar Ferhat la da ayak üstü Antalya da da konuştuğumuz gibi bir KT zamanı yaklaştı sanırım,hava durumuna bakarsak ya Kasım 2-3 yada 10-11 gibi gitmezsek ondan sonra ki haftalar artık kış havası olacak isteyen varsa bana olan uzaklığına rağmen gelmeye çalışırım ama söz veremiyorum her iki hafta sonu için riskim var en kötü cumartesi akşamı yetişirim(İstanbul) en azından siz keyfini sürün isterim,2012 KT sezon kapanışını yapalım.
Burada ara ara çiseleyen yağmur var şu anda yerler kuru ,hava sıcaklığı 17 derece ,Mustafa sabahleyin kamp yerini gezmiş yerler çamur değilmiş,hava durumu da şöyle.Niyet sizlere kalmış bize fark etmez biliyorsunuz sizler için 10 km her zaman gideriz.
Burada ara ara çiseleyen yağmur var şu anda yerler kuru ,hava sıcaklığı 17 derece ,Mustafa sabahleyin kamp yerini gezmiş yerler çamur değilmiş,hava durumu da şöyle.Niyet sizlere kalmış bize fark etmez biliyorsunuz sizler için 10 km her zaman gideriz.
Mehmet abi ile de görüştüm benim açımdan sorun yok karavana odunları attım yola çıkacak gibi hazırlık yaptım ,hava durumuna da bakmama gerek yok kar da olsa gelirim dedi ama yaşlılar (Buralpdi) üşüyorlarsa ne olur öteleyelim öteleyelim diyorlarsa o zaman öbür haftaya öteleyelim de dedi.
Yani Levent mutlaka o sucuktan yiyeceğim diyorsun .Eğer çoğunluk aynı fikirdeyse ve gelme ile ilgili başka paylaşım görmediğimden öteleyelim fikri ağır basıyor.Önümüzde ki hafta karda yağsa yapalım o zaman.
Arkadaşların genel eğilimi ertelemekten yana olduğu için,Bende yüklediğim
Odunları tekrar indirerek haftayı beklemeye karar verdim.(Böylece levent kardeşimizide üşütmeyiz)
Herkese selamlar.
Bülent senin verdiğinde 17-18'de yağış var. Ben de yandex'e baktım orada ise yağış yok diyor. Meteor'da ise 5 günden sonrası yok. Bülent hava durumuna sen nereden bakıyorsun. :-\