ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 25 Mar 2012 #1 Grubumuz arkadaşlarımızdan Bahri ÖZGEN'in babası hakkın rahmetine kavuşmuştur Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL kardeşimize[/size] [/size]ve ailesine başsağlığı dileriz cenazesi 25/03/2012 günü öğle namazına mutakip nüzhetihe camiisinden kalkıcaktır tüm arkadaşlarımıza duyurulur
Grubumuz arkadaşlarımızdan Bahri ÖZGEN'in babası hakkın rahmetine kavuşmuştur Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL kardeşimize[/size] [/size]ve ailesine başsağlığı dileriz cenazesi 25/03/2012 günü öğle namazına mutakip nüzhetihe camiisinden kalkıcaktır tüm arkadaşlarımıza duyurulur
simurg2 Zirve Mesajlar 1,296 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 25 Mar 2012 #2 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin.
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin.
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 25 Mar 2012 #3 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabırlar versin.
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabırlar versin.
I isobel Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 25 Mar 2012 #4 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,sabırlar diliyorum
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,sabırlar diliyorum
zirvelerin sesi Kamp II Mesajlar 422 Tepkime Puanı 16 Yaş 54 Yer İzmir 25 Mar 2012 #5 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sagolsun..
mukankaya Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 25 Mar 2012 #6 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Sabırlar dilerim...
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Sabırlar dilerim...
abolgi Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 8 Yer ANKARA 25 Mar 2012 #7 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 25 Mar 2012 #8 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Ben de Adnan Abi den öğrendim, başınız sağolsun...
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Ben de Adnan Abi den öğrendim, başınız sağolsun...
DEMİRAL Kamp III Mesajlar 992 Tepkime Puanı 26 Yaş 65 Yer SİVAS 25 Mar 2012 #9 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağ olsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet osun
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağ olsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet osun
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 25 Mar 2012 #10 Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun tüm başsağlığı dileyen arkadaşlara acımızı paylaştıkları için teşekkür ederim
Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun tüm başsağlığı dileyen arkadaşlara acımızı paylaştıkları için teşekkür ederim