JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzuyla Karadeniz Turu
Konuyu Başlatan:
Konuyu başlatan
selimsani Tarih:
Başlangıç tarihi
15 Eyl 2012 Yazılan Cevaplar:
Cevaplar
144
Okunma Sayısı:
Görüntüleme
46,296
Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu
...
Yol üzerinde dağ yamaçlarına kurulmuş yaklaşık 6-7 köy vardı ancak insan yoktu hiç... 1-2 kişi gördük yol boyunca...
...
Ve asfalta ulaştık, çıkar çıkmaz da bir Cağ Kebapçısı bulduk, o nasıl bir et, o nasıl bir tattır öyle...
Şenyurt yakınlarında Asmalıkonak adında bir yer, yolu düşen olursa uğrasın bence...
Karnımızı doyurduktan sonra Tortum'a doğru yollandık...
Ve o meşhur şelale! Önce yanlış geldik zannettim ama yol kenarındaki bir dayıya sorunca öğrendim ki bu sene su fazla yokmuş, o yüzden şelale cansızmış...
Neyse dedik haydi Artvin'de daha güzelleri vardır elbet...
Artvin yolu üzerinde sürekli böyle yıkılmış terkedilmiş evler görüyorduk, yeni tüneller, yollar yapılıyordu...
...
Meğer baraj inşaatı nedeniyle yollar, köyler, evler su altında kalacakmış... İnsanları taşıyıp, yeni yollar yapıyorlarmış...
Yol boyunca bu tünellerden kaç tane geçtim hatırlamıyorum ama neredeyse Artvin'e kadar tünel var...
İşte o yeni yapılan baraj....
Tam Artvin merkezine geldiğimiz sırada İstanbul'dan cenaze haberi geldi, aceleyle Trabzon'a gidip uçakla İstanbul'a döndük, Kuzuyu da oradaki bir arkadaşıma emanet bıraktım...
2 gün İstanbul'da kaldıktan sonra tekrar Trabzon'a döndük...
Kuzukimi alıp artık Artvin'e dönersek geç kalırız diye Rize Çamlıhemşin'e doğru yola çıktık...
Çamlıhemşin'e varmadan solda çok güzel ağaç evler görünce burada kalalım dedik, fiyatları da oldukça uygundu, ama en güzeli akşamki sürpriz oldu...
Tam küçük balkonumuzda oturmuş manzaraya karşı çekirdek yerken önce ortaya tulum çıktı, sonra tulumu duyan ortaya koştu
http://www.youtube.com/watch?v=S_1HZRijtiw&feature=plcp
...
Ertesi gün rutubetten yapış yapış uyanıp kahvaltımızı yaptık...
Kaldığımız yere gündüz gözüyle bakıp yaylalara doğru yola düştük...
Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger
Podcast: Fotoğraf Öldü Mü, Guzum?
En son: Cenk Mirat Pekcanattı
Bugün 19:15
Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya
En son: Muhammed80
Dün 00:43 da
Land Rover Tüm Parçaları
En son: poyraz-teknik
Cuma saat 18:12'de
Yoldaş Aranıyor!!!
En son: yugun
Cuma saat 02:04'de
Grand Cherokee Wj 2000 Elektrik Kaçağı
En son: ilkerdem
Perşembe saat 20:55'de